• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim :/

sedaatli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
7
0
16
Adana
merhaba... erkek arkadaşımla korunmadan ilişkide bulunduk ilk cinsel birleşmemizin ardından 48 saat geçmişti norlevo aldım iki tabletle birlikte bu ilacı aldıktan 24 saat geçmişti bir tane daha norlevo içtim.en son adetim 15.05.2012 tarihinde olmuştu şimdi hamile olma riskim var mı ilaç korumuş mudur ve adetimin en geç ne zaman olması gerekir yardımcı olursanız cok sevinirim.teşekkürler..

4 gün fln daha bekle olmazsa yüksek ihtimal hamilesindir:) normalde kaç gün temiz kalıyorsun? şuan 25 gündür temizsin eğer bu normalse sana göre dert etme..

bir önceki ay ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum ama norlevo yu iki tane 24 saat arayla aldım hiç mi korumaz acıkcası korkuyorum kürtajdanda yasaklanırsa naparım bilmiyorum :S

72 saat ıcınde norlevoyu aldıgına göre sorun olmaz hamıle degılsındır ama bu norlevo ıyı bır ılac degıl kendınıze bır korunma yöntemı bulun acılen norlevoyu tercıh etme bırdaha

ayrıca norlevoda adetı düzensızlestırıyor oyüzdende gecıkebılır beraber oldugunuz gün yumurtlama dönemınde degılsede zaten hamıle kalamzdın

yumurtlama günümü hesapladığımda 29.05.2012 çıkıyor o zaman yumurtlama günüm değildi ama geçen aya göre şuanda coktan adet olmam gerekmez miydi :/

Back