• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim...?????

ruhummmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
9
0
36
Kütahya
slm arkadaşlar uzun bi süre yoktum burda geldim şimdi size bi sorum olacak adetime 4 gün var ve 4.5 gündür süren soltarafımda agrım oluyor ara ara sizce hamilelik midir bugünde belde agrım oldu hafiften yardımcı olyrsanız cok sevinirim bilgilerinize şimdiden teşekkürler :)))çok merak ediyorummmm:18:

slm arkadaşlar uzun bi süre yoktum burda geldim şimdi size bi sorum olacak adetime 4 gün var ve 4.5 gündür süren soltarafımda agrım oluyor ara ara sizce hamilelik midir bugünde belde agrım oldu hafiften yardımcı olyrsanız cok sevinirim bilgilerinize şimdiden teşekkürler :)))çok merak ediyorummmm:18:

mrb cnm oncelikle,insallah hamilesindir:)ben 13 haftalik hamileim,hamile oldugumu ogrenmeden once benimde belim agriyodu hatta odun gibiydi tutmuyodu sanki hic bide benim hep sag tarafimda agri vardi,adetim 4 gun gecikince test alip yaptim pozitif cikti,seninde belin odun gibiyse hissetmiyosan hamile olabilirsin ama adetinin gecikmesini bekle bence test al yada doktora git,insallah hamissindir :):)

merak ediyorsan al bi test yap canım

benimde aynı belirtim var benim bat 21 haziran daha

mrb cnm oncelikle,insallah hamilesindir:)ben 13 haftalik hamileim,hamile oldugumu ogrenmeden once benimde belim agriyodu hatta odun gibiydi tutmuyodu sanki hic bide benim hep sag tarafimda agri vardi,adetim 4 gun gecikince test alip yaptim pozitif cikti,seninde belin odun gibiyse hissetmiyosan hamile olabilirsin ama adetinin gecikmesini bekle bence test al yada doktora git,insallah hamissindir :):)

teşekkürler allahım bebegini biran önce sag salim kucagına almayı nasip etsin :D insallah

Son düzenleme:
merak ediyorsan al bi test yap canım

benimde aynı belirtim var benim bat 21 haziran daha

insallah senin de olurr güzel haberlerini bekliyoruzzz yinede ümitlenmiyelim o daha köti oluyo ben çok yasadım çünkü bu arada benim ikinci bu olacak ilk bebegim öldü cogu kişi bana hemen hamile kalabilecegimi söylediler fakat ben sanmıyorum hayırlısı herkes icin...teşkkürlr

insallah senin de olurr güzel haberlerini bekliyoruzzz yinede ümitlenmiyelim o daha köti oluyo ben çok yasadım çünkü bu arada benim ikinci bu olacak ilk bebegim öldü cogu kişi bana hemen hamile kalabilecegimi söylediler fakat ben sanmıyorum hayırlısı herkes icin...teşkkürlr

bende mide kazınması var akşamları şuanda bile var yemekte yedim geçmedi

benim 2. gebeliğim bir tane dünyalar tatlısı kızım var 17 aylık teyzesi:16:

yarın kan versem mi diyorum 1 hafta var adetime daha :44:

canım benım ben ıkı hamılelıgımdede aynı seylerı yasadım sendede varsa bana yazarmısın

öncelıkle cok sık ıdrara cıkıyordum yanı bır ıkı damla gelıyordu kalkıyordum iki dakka sonra yıne tuvaletım gelıyor gıbı oluoyrdum

karnım cok sısıyordu gaz varmış gibi

her ıkı kasıgımda semserttı dokunamzdım ağrırdı

en uafk bır gurultuyu kaldıramazdım

iştahım artardıı fena haldee

ve ıkı hamılelıgmdede ayaklarımı ısıtamadım ben yaa buz gıbıydıler ayaklarım ne yaptıysam ısıtamadımm

çok sinirliydim bide canımm

bunlar adet zamanının yaklaştıgının belırtılerı gıbı duruyor ama ıkısındede hamlıle oldugum ortaya cıktı ...

hayırlara vesıle olsun ınsllah :)

Son düzenleme:
bende sık sık idrara cıkıyorum bi bardak su içsem iki dk sonra gittttt:1:çok sık oluyo bende bu idrar bıktım valla geceleri yatmdan önce fazla içecek içmiyorum malum idrarım sürekli geliyo normalldede vardı bende ama bu kadar degil hayırlısı olsun bakalım....18 ini bekliyorum
adet günümmm

Back