• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

rose16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
303
99
123
Bursa
adetim gecikiyor 2 aydır. şuan da xxxxxxxx kullanıyorum 3. günüm ancak hala bişey yok. 25 gün sonra düğünüm var stresten midir acaba? bi de biz nişanlımla perezervatif ile korunuyoruz. gebelik söz konusu değildir dimi. nolur bişeyler yazın kafayı yemek üzereyim

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm strestendr diye düşünüyorum snçta prezrfatfde bi korunma yntemi yırtılma vs olmadığı takdrde hamilelk söz konusu olmaz biraz gevşe stres çok tetikliyo

bu kadar merakla bekleyeceğine yapsana test neyi bekliyorsun? stresten 2 ay gecikmez bence hamile değilsende bi dr a görün bence ayrıca prezer. ile korunurken hamile kalmak imkansız gibi birşey.tabi delinme yırtılma falan olmazsa. benim yırtılmıştı mesela :D :))

ya iki aydır gecikiyo dediğim geçen ay 4-5 gün gecikmeli olarak normal bi adet gördüm.

ya iki aydır gecikiyo dediğim geçen ay 4-5 gün gecikmeli olarak normal bi adet gördüm.

ee adet görmüşsün işte yani hamilelik riski yok:37:
bu ay geckmişse bir test yap şüphen gitsin
strestten bu tarz bozukluklar yaşanabiliyor

Son düzenleme:
stres mevsim degisikliği inan cok etkiliyor. benim 14 gün geciktigim olmustu 3 kere test yapmıstım üst üste kendimi yedim bitirdim bunu düşünmek bile inanılmaz etkiliyor. doktora gittiğimde 20 güne kadar olan zamanı gecikme olark degerlendirmiyoruz demişti. biraz rahatladım sonra regl oldum. diğer ay leke leke pıhtı seklinde ve koyu geldi sonra ki ay ise iki kere leke leke seklinde oldum. stres mevsim degisikliği inan çok etkili hele ki daha öncedende düzensizliğiin varsa test yaptır için rhat etsin cnm

stres mevsim degisikliği inan cok etkiliyor. benim 14 gün geciktigim olmustu 3 kere test yapmıstım üst üste kendimi yedim bitirdim bunu düşünmek bile inanılmaz etkiliyor. doktora gittiğimde 20 güne kadar olan zamanı gecikme olark degerlendirmiyoruz demişti. biraz rahatladım sonra regl oldum. diğer ay leke leke pıhtı seklinde ve koyu geldi sonra ki ay ise iki kere leke leke seklinde oldum. stres mevsim degisikliği inan çok etkili hele ki daha öncedende düzensizliğiin varsa test yaptır için rhat etsin cnm

biraz içim rahatladı çok sağol. çünkü tanıdığım biri doktora gitmiş onun da gecikmiş sıcaklardandır demiş doktor. bi de çok gerildim düğün öncesi. zaten gebelik ihtimali yok diyo nişanlım. perezervatifle konurunuyoruz ve bi ihmal de söz konusu olmadı diyor bana.

imam nikahınızmı var acaba merak ettıgım bı konu var evli degilsiniz ama hamılemıyım dıyosunuz merak ettım acıkcası
benı yanlış anlmayın sakın sadece meraktan:)

Back