Merhaba hanımlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum, bi yanlışım olduysa affınıza sığınıyorum... Bu siteyi önceden de sürekli takip ediyordum, bugün de üye olayım dedim... Sizinle paylaşmak istediğim bi konu var... 23 yaşındayım, 4 yıldır erkek arkadaşım var. Asıl paylaşmak istediğim konuysa; erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama hep geri çekilme yöntemini kullandık. Bugüne kadar bu şekilde hiçbi sorunumuz olmadı, adet günlerim 22 gün ile en geç 28 gün arası muhakkak geliyordu...Bu ay ayın 1inde adet olmuştum fakat bugün tam 29 gün oldu hala adet olmadım... İşin tuhaf tarafı hiçbi şekilde adet belirtilerim yok, sadece çok hafif göğüslerde hassasiyet var ve çok ama çok nadir tuvalete girip çıktıktan sonra adet olmuşum gibi bi ağrım oluyor ama sonrasında da hemen geçiyor... Kendimi yorgun hissediyorum, normal uyuduğumun çok daha fazlası uykuya ihtiyaç duyuyor bünyem... Bunun dışında da genellikle üşüyorum ve kat kat giyiniyorum, üzerimde son 1 haftadır miskinlik var... Bahar yorgunluğu diyeceğim fakat yine de adetimin gecikmiş olması aklımda soru işaretleri uyandırıyor... İştahım pek yok, eskiden çok yemek yerken bianda iştahımda kesildi... Önceleri adet olmadan önce belirtiler fazlasıyla gösterirdi kendini, ama bu sefer hiçbi belirti yok anlattıklarım dışında. 1-2 gün daha bekleyeceğim, hala adet olmazsam kan testi yaptıracağım.. Peki ya siz durumumu neye yorumluyorsunuz? Görüşlerinize ihtiyacım var hanımlar, inanın çok doluyum paylaşamıyorum sizden başka kimseyle