• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

aydan89

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
18
0
16
İstanbul
Merhaba hanımlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum, bi yanlışım olduysa affınıza sığınıyorum... Bu siteyi önceden de sürekli takip ediyordum, bugün de üye olayım dedim... Sizinle paylaşmak istediğim bi konu var... 23 yaşındayım, 4 yıldır erkek arkadaşım var. Asıl paylaşmak istediğim konuysa; erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama hep geri çekilme yöntemini kullandık. Bugüne kadar bu şekilde hiçbi sorunumuz olmadı, adet günlerim 22 gün ile en geç 28 gün arası muhakkak geliyordu...Bu ay ayın 1inde adet olmuştum fakat bugün tam 29 gün oldu hala adet olmadım... İşin tuhaf tarafı hiçbi şekilde adet belirtilerim yok, sadece çok hafif göğüslerde hassasiyet var ve çok ama çok nadir tuvalete girip çıktıktan sonra adet olmuşum gibi bi ağrım oluyor ama sonrasında da hemen geçiyor... Kendimi yorgun hissediyorum, normal uyuduğumun çok daha fazlası uykuya ihtiyaç duyuyor bünyem... Bunun dışında da genellikle üşüyorum ve kat kat giyiniyorum, üzerimde son 1 haftadır miskinlik var... Bahar yorgunluğu diyeceğim fakat yine de adetimin gecikmiş olması aklımda soru işaretleri uyandırıyor... İştahım pek yok, eskiden çok yemek yerken bianda iştahımda kesildi... Önceleri adet olmadan önce belirtiler fazlasıyla gösterirdi kendini, ama bu sefer hiçbi belirti yok anlattıklarım dışında. 1-2 gün daha bekleyeceğim, hala adet olmazsam kan testi yaptıracağım.. Peki ya siz durumumu neye yorumluyorsunuz? Görüşlerinize ihtiyacım var hanımlar, inanın çok doluyum paylaşamıyorum sizden başka kimseyle :(

Geri çekilme yöntemi güvenli değil.

Bence hemen bir test yapmalısın.

2 gün bekleme gerek yok kan testi yaptıracaksan.
Hemen yaptır.
Hamileysen aldıracak mısın?

Bir an önce kan testi yapdır kardeşim,gerçi gecikme çok olmuş idrarda da çıkabilir.

tesadüf bakıyordum gördüm kaç gün önce ilişkiye girdiniz en son adetiniz kaç gün gecti ? ilk önce fazla kafanızda bğüyütmeyin cok takarsanız gelcek olan adette gelmez bu bir ikincisi ,anladım kadarıyla günü gününe yani saat gibii işleyen bir adet döngünüz var bunu bir hafta gecerse hemen acil bir saglık kurulusunda kanda gebelik beta hch testi yaptırın bu net cevabı verir zaten size. bir duyduguma görede adet dönemeine yakın günler özellikle geri çekme metodyla bile hamile kalınabilecegidir cünkü hiç bir korunma yok az bir sıvıda bile bu tehlike yaraabilir . siz bir hata gecerse adetiniz hemen kanda geelik testi yaptırın tek yapabileceginiz bu sanırım . :100:

Geri çekilme hiç sağlıklı bir korunma yöntemi değil... istemediğin için diyorum inşallah hamile değilsindir. Allah başta bana olmak üzere bütün isteyenlere versin inşallah....

ßazi kizlarin cesaretine sasiyorum.Evli degilken neyine guvenip geri cekme yontemini kullaniyorsun.?Birlikte olmaniza karsi degilim ama adam akilli korunun.!
Hamilelik belirtilerine benziyor yazdiklarin.Kan testi yaptirarak sonucu hemen ogrenebilirsin!

iki gün falan bekleme adet günün geçmiş zaten git eczaneden bir test al hamileysen onda çift çizgi çıkar. Bu arada dünyanın en iptidai korunma yöntemini kullandığınız için sizi tebrik ederim. Bahsettiğiniz belirtilerin çoğuda hamilelikle bağdaşıyor

arkadaşlar bu arkadaş aynı konu başlıgı altında başka sayfa açmış oradan yazıyor:19::19:
anlayamadığım neden iki tane aynı konu açdığı:31::31:

Şimdi şöyle bir durum var benimde adetim geciktiğinde kendimi hamile zannederek halsizlik mide bulantısı vs herşeyi yaşıyorum psikolojik olarak. Çok düşünmenden dolayı psikolojik birşey olmuş olabilir. ama eğer çocuk doğurmayı göze almıyorsanız keşke daha etkili bir yöntemle korunsaydıınız geri çekilme kesin bir yöntem değil.. Gerçi hiç biri kesin ama en azından daha sağlıklı olanları var. Bir an önce test yaparsanız öğrenirsiniz sonucu

bende 2 çocuk annesiyim ve belirtiler hamileliğe benziyor,ama şu varki kafana çok takıpta düşündükçe adetin gecikebilir,önce rahat ol ve yok hamile değilimdir yaa,boşyere kuruntu yapıyorum vs.diye düşün,aylar önce benimde gecikmişti hemde 10gün nasıl korktum anlatamam,strese girdim 3.cümü geliyo yoksa diye ve 10 günü geçkin gecikme oldu ve ben araştırdığıma göre öğrendim stresin gecikme yapıcanı ve relax oldum,amaan hamileysemde yapcak bişey yok düşünmiycem dediğimin ertesi günü regl oldum,bukadar kafana takma,ve bence biran evvel git kan testi yaptır,yada idrar testi al evde bi bak bakalım,silikte olsa 2.çizgi çıkıcakmı:34:

bi test alıp yapınn varsa çıkar silik çizgi.. sanki sizde hamile kalmak istiyor gibisiniz:34: hamile kalmak istemiyor olsaydınız daha düzgün bi koruma yolu seçerdiniz..

arkadaş yeni olduğu için,konu açılmadı diye tekrar açmış galiba,bence editörler birini kilitlese daha iyi olucak,,,diğer konuya yazdım ama burayada yazıyorum:42:

evliliğimin ilk aylarında bizde bu yöntemle korunuyorduk eşimle, ve bir ay adetim gecikmişti, senin yaşadığın bu belirtilerin kat kat fazlasını yaşadım üstelik bulantı ve kusmada vardı, ama hepsi psikolojikmiş :ssz:

test yaptırın ve öğrenin, bu tür belirtilerde teşhis konulmaz hemen.

bu korunma yönteminide değiştirin, pek güvenli değil.

biz şimdi birbirimizden mesleğimiz gereği ayrıyız da kurtuldum bu yöntemden, hoş ben kocamı bir yakalasam güvenliymiş değilmiş dinlemiycem vala , öhöömm neyse :27: değiştirin siz değiştirin :27:

Back