hamile miyim

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
......................................................

Son düzenleme:
o belli olmaz adet olsan bile hamile kalma ihtimalin var sen her ihtimale karsi adet olsan bile test yap derim

peki testi ne zaman yapmam gerekir hamıle oldugum 2 ayda bellı olmuyormu

hayir 20-25 gunde belli oluo canim hatta 1 haftada bile belli eden testler var ama biraz daha pahali en iyisi ilk adet donemin gectiginde yapman

adet dönemim geçeli 16-17 gün oldu ve eşimle çocuk yapmaya karar verdik.
eğer hamile olursam önümüzdeki ay adet olmazmıyım olurmuyum?

walla ultrasonda cocuğumun gelişimine göre soyluyorum ben hamile kalmisim ve 1 hafta sonrada adet olmusum. dr ustune olmuşundur dedi. ama ben bayağ oldum yani

hemen yap testi belli olur.nasıl bu kadar zaman beklıyebıldın?ben olsam 2 gunde yapardım:) Allah hayırlısı versin.

Canım tuhaf ama 5 ay farkedememiş kadınlar oluyor Sen evinize yakınsa nöbetçi eczanden bir test al. Umarım güzel haberler verirsin bize

tşk ederım cvp ıın 8 aylık evlıyım artık bebek istiyoruz

adet dönemim geçeli 16-17 gün oldu ve eşimle çocuk yapmaya karar verdik.
eğer hamile olursam önümüzdeki ay adet olmazmıyım olurmuyum?

o belli olmaz olab,ilirsinde olmazsında sen iyiysi gununu bekle olmazsan adet yaparsın test şimdi cıkmaz

adetın gecelı 16-+17 gün olduguna göre demekkı yumurtlama dönemın gecmek üzere buarada 12-17.günler arası ilişkıye gırdıysenız tutttuysa büyük ıhtımalle tabıkı hamıleysen adet olmazsın herkeste üstüne görme olucak dıye bırsey yok ılk aydan hamıle kalcaksın dıyede bırsey yok adetrını bekle 3-4 gün gecerse test yapar bakarsın sonuca

ayrıca gebelıgın ılk belırtısı genelde adet gecıkmesıdır yanı hamıleysem adet olurmuyum olmazmıyım sorun bana sacma geldı bıraz hamıle akldıysan 28 günde bır adet olıyusan 11 gün beklıcen adet gününü test yapmak ıcın enazından

herkes sorumu yanlış anladı ben tam olarak şöyle sormak istedim.
şimdi 8 aydır bız cocuk istemıoduk 8 aydır evlıyız
daha ısteyelı 4 gun oldu yani tohumu yeni attık
eger hamıle olursam daha 4 gun oldu ya
bu ay hasta olmama 10 gün var hamıle olursam hasta olmam dimi?
hasta olursamda hamıle degılım demektir

evet güzelım aynen öyle hamıle kalırsan adet olmazsın hamıle olupta üstüne adet görenlerde olaboıldıgınden bazı arkadaslar belkı görebılırsınde demısler

hamile kalırsan adetin gelmez bu hamileligi belirtisi zaten.bunu 15 16 yaşındaki kız cocukları bile bilirler senin bilmemene şaşırdım biraz, arkadaşım inşallah hamile kalırsın bizim gibi senelerce bebek özlemi cekmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…