• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

cigmex

çok tatlı bir kış bu
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
240
5
96
Antalya
arkadaşlar 7 ay önce normal doğum yaptım.
ben hamile kalmadan önce hep ayın 12 sinde adet olurdum.
bebeğim 6 aylıkken 11 inde emziememe rağmen adet gördüm.
ama bu ay 15 oldu adet görmedim.
sizce hamile olma ihtimalim var mıdır.
bir ay gördüm diye her ay görmem mi gerekirdi.
yoksa emzirdiğim için gelmeye bilir mi
bilgilendirirseniz çok sevinirim.
korkmaya başlıyorum yavaş yavaşeyvahedigeldismile

olabilirsin canım benim bir arkadaşım 40 çıkar çıkmaz hamile kaldı yani olmaz olmaz deme sen yinede bir doktora görün derim geçmiş olsun

benim bazen 10 15 gün geçiyo günü öyle oluyorum emzirirken düzensiz olması çok normal

cnm mutlaka korunun korunmuyorsanız hamile kalma ihtimalin var tabii ki ama korunuyorsanız her ay aynı tarihte gelmez düzene girmesi zaman alıyor ayrıca ben 9 ay önce doğum yaptım anca düzene girdi herkeste de farklı oluyormuş

doğumdan sonra adet düzensizliği çok normal... ama korunmayı ihmal etme.. benim kızım da 11 aylık.. en az 3-4 sene daha tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum.. 6. ayda adet gördüm bende ama düzensiz.. her ay gününü 4-5 gün geçebiliyo.. ve beni de bi korku sarıyo tabi kiiii...

ya kızlar bebekten önce bu korunma işleri rahatmış..şimdi 5 aylık kızım var ve 4ondan sonra lekelenme dışında adet olmadm..bu beni çook geriyori itabiki sıkısıkıya korunuyoruz ama ben bir daha çocuk istemediğimden tedirgin oluyorum..bir de adet olmamak daha da gerginleştiriyor sanırım..hep mutsuzum nedense..geç depresyonmu yaşıyorum nedir anlamadım:(

Back