hamile miyim ?

macakizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
43
7
0
İstanbul
adetim yaklasık 1.5 ay gecikti. kist cıktı.bircok idrar testi yaptım sonuc negatif.

Son düzenleme:
yok canım hamile değilsin bende de olmuştu aynısı kist yapıyor. ayrıca muayenden korkma çünkü artık hep muayne olucaksın kist yüzünden.

hamile degilsin canim. zaten doktorun verdigi farlutal hap sokturucu bi hap yani adet olmak icin kullaniliyor, ben de kullanmistim da o yuzden biliyorum. hamile olsaydin doktor bu hapi vermezdi sana. gecmis olsun canim

hala adet olmadım

ya şimdiki kızları anlamıyorum.madem bi iş beceriyorsunuz
neden işinizi sağlama almıyorsunuz.

ondansonra sorun büyüyor,karakara düşünüyorsunuz.

şimdi gelelim soruna; tabiki değilsin.amaaaa
bu hiç hamile kalmayacaksın demekte değil.
bence biraz dikkat et.:umursamaz:

diana 35 kullanıyordum korunma işini becermem için yeterli diye düşünüyordum. ama hiç biri %100 değil

Benim de 1 hafta gecikti adeti (1 şubat'ta olmuştum): sinir stresten kaynaklanıyor sanırım. hiç cinsel hayatım yok o yüzden hamile olmadığıma eminim ama neden bu kadar gecikiyor anlamadım..:sm_confused: acaba 1 hafta adet gecikmesi normal mi kızlar? bende de yumurtalık kisti oluşmuştu ve adetim düzensizdi, muhtemelen sizin sorununuz da kisten kaynaklanıyor olabilir...geçmiş olsun bu arada

vereliniortak tatlım ben zaten korunuyordum.beni bu kadar telaslandıran doğum kontrol hapı kullanmama rağmen bu belirtilerimin olmasaydı
olumunekankayizsmile

canım dert etme benim dediğimi sen yaşlılık
hani hap map unutur da hapı yutarsın diye korktum bende.
her zaman her şeyde olduğu gibi burdada tüm yük kadınların omzunda ya
sorun o işte.
neyse gözün aydın allah nezaman isytersen ozaman nasip etsin inşallah.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…