hamıle mıyım :(

kate28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
9
0
merhabalar

ben 28 yasındayım ve bekarım. henuz erkek arkadasımla evlenme gıbı bır nıyetımız de yok .en son gecen ayın 29unda adet oldum ve normalde adetlerım arasında yanı adetlı olmadıgım gunler 22-24(taş çatlasa 26) gun...
bu ayın 3-4 gun once bız ılıskıye gırdık. yarın obur gun hastalanırım dıyordum ama bır turlu hastalanmadım..en gec 30unda hastalanırım dıyordum ama bugun ayın 31 i ..daha oncekı adetımın bıtımınden ıtıbaren 28 gun gectı..ustelık normalde nerdeyse her ay hastalanmadan once gogsumde hassaslık olurdu , bu ay olmadı..
pazartesı doktora gıdecegım ama o zamana kadar meraktan ölecegım sanırım. hamıle kalmak ıstemıyorum. sızce hamıle olabılır mıyım? adetten kısa bı sure once ılıskıye gırınce hamıle kalınabılır mı ? ben doktora gıttıgımde ultrasonla baktıgında anlar mı hamıle olup olmadıgımı ? ben ne yapacagım ya :KK43::-)çok üzgünüm:

hamile olup olmadığını eczaneden aldığın bir hamilelik test kiti ile öğrenebilirsin

ancak en güvenilir sonucu kanda gebelik baktırarak alabilirsinn

hamile olsan bile şu an ultrasonda bebek görünmez

ama fikrime göre hamile olma ihtimalin düşük umarım değilsindir

psikolojık olarak düzenini bozmuş olabilirsin

dediğim gibi kanda gebelik baktırarak emin olabilirsin

eczanelerdekı testler cok guvenlı degıl dıyorlar. sımdı yanlıs bır sonuc alıp psıkolojımı ıyıce altust etmek ıstemıyorum.. yıne de alsam mı ? pekı sımdı ultrasonda gorunme olasılıgı dusukse , kan testınde de dusuk olmaz mı ? bı de benım bu carsamba burun amelıyatım var . amelıyatlı halımle nasıl ugrasacagım bunlarla..amelıyat gunune kadar hamıle olmadıgımı ogrenırım ınsallah ..en guzelı adet olmak ıstıyorum artık ya :KK43:

canım kanda baktır bence ve bundan sonrada onlemınızı alın madem evleme gbı nıyetınız yok neden korunmuyosunuz yazık deılmı o bebege ben okadar ıstememe ragmen hamıle kaldım ve 1 haft once dusuk yaptım yapmayın arkadaslar korunun bılınclı olun

zaten bundan sonra asla .. bence de yazık ama su an eger kı oyle bır durum varsa yapacak baska bısey yok ..o ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum zaten..ama adetımın gecıkmesı dusundurttu artık..pekı hamılelık belırtılerı normalde ne zmaan baslar ?

canım benım suan eger hamıleysen tahmınen 5 haftalık falan olmalısın ultrasonda sadece mılımetrık bı gebelık kesesı gorunur bebek gorunmez 6 hafta oncesınde ama ben hamıleleıgımı eczaneden aldıgım gebelık testıyle ogrenmıstım markası novaydı 3 mılyon bence al ac karna sabah ılk ıdrarını bıraz akıttıktan sonra plastık normal bı kaba al ve 3 damla damlat 5 dk da cıkıyor sonuc.benım 7 gun gecmıstı ve cıkmıstı yanı belırtılere gelınce kımısınde oluyor kımısınde olmuyor bende ne mıde bulantısı ne bas donmesı hıc bırı olmamıstı canım benım

of :KK43: tesekkur ederım. ama o testı sabah uygulamamız sart mı ? acaba sımdı cıkıp alsam uygulasam olur mu? cok soruyorum dı mı ? sagolun cevap verdıgınız ıcın :KK43:

canım 7 gunden fazla gecıkme varsa aksamda yapsan cıkar ılk ıdrar dememın sebebı hormonun bırıkmıs olması bıtanem al hadı yap beklıyorum cvbı sılık dahı cıksa hamılesın canım ınsallah deılsındır merak ettım alda yap beklıyorum

aslında 27sı ıle 30u arasında beklıyordum..bugun 31ı..7 gun gecıkme olmadı yanı ..gene de alayım mı

29 unda olmussun bekle bı kac gun daha ama eger bekleyemıyorsan polıkınlıkte yapıyolar en erken gebelık bıle kanda cıkıyor 5 ten yukarı ıse hamılesın 5ten asagı bı degerse hamıle deılsın canım beta-hcg degerıne bakıyolar

ıdrarıda sabah yap ozaman sabah yaparsan cıkar negatıfte cıksa eger adet olmassan 1 hafta sonra tekrarla testı bıtanem

tamam ben utanıp sıkılmazsam gıdeyım bırazdan eczaneye dedıgınız testten alayım. sabah uygulayayım. pazartesı de doktora gıdeyım..en garantısı o.. dua edın ınsallah paranoyaklık yapıyorumdur :KK43: cok tesekkurler...

tamam ben utanıp sıkılmazsam gıdeyım bırazdan eczaneye dedıgınız testten alayım. sabah uygulayayım. pazartesı de doktora gıdeyım..en garantısı o.. dua edın ınsallah paranoyaklık yapıyorumdur :KK43: cok tesekkurler...

utanıp sıkılacak bısey yokkı bunda ınan 15 yasındakı cocuklar alıyolar abartmıyorum...bencede sonucu yaz mutlaka beklıyorummmmmm

IND dıye bı marka varmıs .onu aldım. yarın sabah uygularım.. sıze de sonucu yazacagım..negatıf cıkar ınsallah

inşallah hamile değilsindir diyeceğim çünkü böyle istiyorsun.bekar olduğun halde bu kadar şey yaşamış olmanda tartışılır ayrıca.hamileysen büyük bir ihtimalle aldıracaksın ve ömrün boyunca bunun pişmanlığını ve üzüntüsünü yaşayacaksın.erkek için farketmiyor zaten o duyguyu yaşayan biz bayanlar olduğumuz için.biraz dikkat etseydin be canım şimdi böyle huzursuz olmazdın.evlenmeyi düşünmüyormuşsunuz ayrıca bunada şaşırmadım değil açıkçası ben evlenmeyi düşünmediğim bi adamın elini bile tutmazdım.

böyle bir kaç günlük gecikmeler olur bazı dönemlerde e sende hamile kalmak istemiyosun madem önlemini alsaydın şimdi hamileysen nolacak aldırıcakmısın bu kadar hamile kalmaya çalışıpta olmayanlar varken inşallah değilsindir bu pazartesiye kadar hastalanırsın belkide

Arkadaş zaten üzgün, "hamileysen aldırmak zorunda kalacaksın" diyerek destek olamayız. Destek olmalı mıyız? Belki hayır, ama şu aşamada moral de bozmamalıyız.

kate moralini bozma, reglin düzenli ise çok yüksek olasılıkla hamile değilsin, stres yaptığın için gecikmişsindir. Ayrıca korunmadınız mı? Bir de bu ay içinde başka bir gün ilişki oldu mu? Yoksa sadece 3-4 gün önceki mi? Kanda gebelik için de 1 hafta (ilşkiden sonra) beklemen gerekebilir. ıdrarda negatif çıksa da kesin gözüyle bakma.

X