Hamile miyim?

asli2332

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Benim yumurtlama 14-15.günde oluyor genelde kızlar ve şu an 15.günü
11-12-14.günü birliktelik oldu fakat bu biraz farklı geldi bana yani yumurtam çatladı bugün ama öyle bir acı var ki size anlatamam sol kaşığımda ağrı gögüslerimde şişme akıntı normalde ağrı az oluyordu ama bu sefer çok oldu çocuk istiyoruz korunuyorduk ilk denememiz ve ben çok bilinçli değilim önceden de folik asit falan kullanmadım ama acaba hamile olma ihtimalim var mı ki? kaç gün sonra kanda çıkar? ne yapmalıyım folik asite eğer hamileydem öyle mi başlamalıyım yoksa pazartesi sağlık ocağına gitmeli miyim? çok kararsızım

10-12 güne kanda ve muhtemelen idrarda da çıkar. Gebelik düşünüyorsanız folik başlayabilirsiniz. Depolanması öneriliyor.

10-12 güne kanda ve muhtemelen idrarda da çıkar. Gebelik düşünüyorsanız folik başlayabilirsiniz. Depolanması öneriliyor.
evet başladım ona bugün gittim doktora da regl gecikmesini beklemeli miyim sizce

Bu kadar ağrınız oluyorsa bir kadın doğuma gidip baktırın, ilişkinin günü hamilelik belirtisi olmaz ki, belki döllenme bile olmadı daha.

Folik asit için mi gecikmeyi soruyorsunuz? Doktora ne dediniz neye baktı?

ya normal zamanda da olmuyordu benim yumurtlama tarihim geçti doktorda gebelikten şüpheleniyorsan eğer test yapalım dedi ama daha yeni olduğunu söyledim ne olur ne olmaz diye folik asite başladım kasıklarım da böyle daha önce olmayan ara ara ağrı var böyle hafif bastırdığımda çok belli bir ağrı var yani normal zamanda da ağrı var ama şöyle dokunuyorum bastırıyorum o ağrı net bir şekilde ortaya çıkıyor

Gebelikle ilgili olmak zorunda değil, siz bence bir kadın doğuma gidin, diyin ki gebelik planlıyoruz, vitaminlerinize baksınlar, ultrasonla falan baksınlar, Smear falan alsınlar. Ha gebelik oluştuysa bile 10-11 günden önce belli olmaz.

Bana da bakar mısınızz kızlar adete 2 gün var b-good kaset test. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Eklentiler

• IMG_0366.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0365.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 13
`