Hamile miyim

mkrmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
8
3
1
32
Hanımlar adet günüme iki gün kaldı birkaç gündür de test yapıyorum görselleri ekliyorum kuruma çizgisi mi hamilelik mi anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz🎀

Eklentiler

• IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 65
Baya çift çizgi duruyor . Hamilesiniz teste göre bence . kan verin netleşmiş olur .

Nolur benimkine de bakın testi yaptım 7 dk sonra gidip baktığımda silik çizgi çıktı laboquick test güvenilir mi
Yani silik duruyor 2. Çizgi . Genellikle 5 dakika içinde çıkanları referans alıyorlar . 7 dakika da çok fazla bir süre değil . Testin güvenilirliğini bilemiyorum . Elinizde başka bir test varsa tekrarlayın isterseniz . Bazen yanılma payı oluyor . Regliniz geçti mi yoksa daha var mı ?

Yani silik duruyor 2. Çizgi . Genellikle 5 dakika içinde çıkanları referans alıyorlar . 7 dakika da çok fazla bir süre değil . Testin güvenilirliğini bilemiyorum . Elinizde başka bir test varsa tekrarlayın isterseniz . Bazen yanılma payı oluyor . Regliniz geçti mi yoksa daha var mı ?
Regl e iki günüm var evet aslında direk 7 dk sonra baktım süre özellikle tuttum test var gün içinde tekrarlasam iyi olacak galiba

Hanımlar adet günüme iki gün kaldı birkaç gündür de test yapıyorum görselleri ekliyorum kuruma çizgisi mi hamilelik mi anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz🎀
Hayırlı olsun canım bize de dua et nolur Allah kucağına alma nasip etsin inşallah 🙏

Regl e iki günüm var evet aslında direk 7 dk sonra baktım süre özellikle tuttum test var gün içinde tekrar
Tekrarlayın gün içinde tekrar bizimle de paylaşın . Hayırlı sonuçların olsun inşallah 😊
inşallah çok teşekkür ederim ☺️

Bende dün akşam yaptım. Bayağı net benim ama reglimi 8 gün geçmişti. Sizin daha regl gecikmesi olmamış o yüzden silik ilerleyen günlerde yapsanız çok koyu bir şekilde ben burdayım der size.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-04-19 at 14.31.46.webp
    WhatsApp Image 2025-04-19 at 14.31.46.webp
    28 KB · Görüntüleme: 36
Bende dün akşam yaptım. Bayağı net benim ama reglimi 8 gün geçmişti. Sizin daha regl gecikmesi olmamış o yüzden silik ilerleyen günlerde yapsanız çok koyu bir şekilde ben burdayım der size.
İnşallah💓💓hayırlı olsun 🥳

Kizlar gözlermm cok yanior ve cok uykusuzum birde sol kasigimda agri var bu belirtiler göz yanamsi falan gebeliktenmi?

Back
X