Evet artımet yazıyordumarkaları Artımed ya da days doctor mu?
Başında bekledim hemen çıktı 1-2 dk içinde ama çok silik netleşmedi hiçBen görüyorum ikinci çizgiyi, takip ettiniz mi kacinci dakikada çıktı
Hemen çıktıysa kuruma cizgisi değildir benceBaşında bekledim hemen çıktı 1-2 dk içinde ama çok silik netleşmedi hiç
Acaba ne zaman kan testi yaptırmam lazım ki ? Net olması içinHemen çıktıysa kuruma cizgisi değildir bence
Regl gününüzde adet gormezseniz yapın kanda net olarak çıkacaktır, ben şüpheli ilişkiden 13 gün sonra kanda 99 ile öğrenmiştim bu arada, yumurtlama ilişki tarihlerini vs hatirliyorsaniz örnek olması açısından söyledimAcaba ne zaman kan testi yaptırmam lazım ki ? Net olması için
İlişkiden tam 17 gün geçmiş ozaman yarın sabah yaptırayım hadi inşallahRegl gününüzde adet gormezseniz yapın kanda net olarak çıkacaktır, ben şüpheli ilişkiden 13 gün sonra kanda 99 ile öğrenmiştim bu arada, yumurtlama ilişki tarihlerini vs hatirliyorsaniz örnek olması açısından söyledim
Days doctor güvenilir mi?markaları Artımed ya da days doctor mu?
Hamile miyim kızlar ilişkiden 1 2 hafta sonra yaptımKızlar 4 gün arayla test yaptım normalde hep net tek çizgi çıkardı ama şu an ben silik çizgi görüyor gibiyimsizce gebelik var mı?
genelde düzensiz regl olurum ama programa göre reglim 3 gün gecikti ümitlensem mi ne zaman kan testi versem en son birlikteliğimiz 24 şubatta oldu eşim uzakta çalışıyor gitti şu an
aksine asla güvenilmez bir testDays doctor güvenilir mi?
Bende de silik bir çizgi çıktı, evli değilim doğal olarak çok korktumaksine asla güvenilmez bir test
Bu markaya pek güvenilir olmuyor yani anında da yapsan çıkıyor en iyisi kaset testi tavsiyem sana bence kaset alman gerek kaset testi yap da haber ver bize olur mu mutlaka yap ama eğer onda çıkıyorsa gözün aydınEvet artımet yazıyordu
Guzel haberlerle gelirsiniz inşallahİlişkiden tam 17 gün geçmiş ozaman yarın sabah yaptırayım hadi inşallah
Test yaptınız mı tekrar?Kızlar 4 gün arayla test yaptım normalde hep net tek çizgi çıkardı ama şu an ben silik çizgi görüyor gibiyimsizce gebelik var mı?
genelde düzensiz regl olurum ama programa göre reglim 3 gün gecikti ümitlensem mi ne zaman kan testi versem en son birlikteliğimiz 24 şubatta oldu eşim uzakta çalışıyor gitti şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?