Hamile miyim?

cansuakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
5
1
1
Kızlar 4 gün arayla test yaptım normalde hep net tek çizgi çıkardı ama şu an ben silik çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı?
genelde düzensiz regl olurum ama programa göre reglim 3 gün gecikti ümitlensem mi ne zaman kan testi versem en son birlikteliğimiz 24 şubatta oldu eşim uzakta çalışıyor gitti şu an

Eklentiler

• IMG_7604.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 122
Acaba ne zaman kan testi yaptırmam lazım ki ? Net olması için
Regl gününüzde adet gormezseniz yapın kanda net olarak çıkacaktır, ben şüpheli ilişkiden 13 gün sonra kanda 99 ile öğrenmiştim bu arada, yumurtlama ilişki tarihlerini vs hatirliyorsaniz örnek olması açısından söyledim

İlişkiden tam 17 gün geçmiş ozaman yarın sabah yaptırayım hadi inşallah

Hamile miyim kızlar ilişkiden 1 2 hafta sonra yaptım

Eklentiler

• IMG_0605.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 77
2 çizgi yeni hamıle olduğun ıcın 2 cızgı silik benimde öyle olmuştu bı kan ver istersen netleşsin ama pozitif gözüküyo

Evet artımet yazıyordu
Bu markaya pek güvenilir olmuyor yani anında da yapsan çıkıyor en iyisi kaset testi tavsiyem sana bence kaset alman gerek kaset testi yap da haber ver bize olur mu mutlaka yap ama eğer onda çıkıyorsa gözün aydın

Test yaptınız mı tekrar?

Kizlar hamile miyim sizce. Predictor regl ye 6 gun kala testi yaptim. Gecen aylarda da yapmistim. Silik bile olmamisti. Hemen belirmedi ama o an olmamis dedim attim saatler gecmeden baktim silik cikmis. Bir daha test yapmaya da korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_6036.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6035.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…