Hamile miyim

imssso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
45
8
1
23
Adetim 2 gün gecikti ve 5 saat öncesinden hafif lekelenmem ve ardından sarı akıntım oldu adet mi olacağım yoksa hamile miyim

Kızlar adetime 2 gün kala pembe lekelenmelerim oldu bugün adet günüm devam ediyor bugün ilk idrarla olmayan bi test yaptım 4 dk içinde böyle çıktı sizce ne olabilir pembe lekelenmem devam ediyor
IMG_8604.webp
EC6AD1DC-082C-4A1D-AAF2-FF219E71AF01.webp

İnşallah göğüslerim çok şiş peçeteyle silince gelen bir lekelenmem var sadece hafif kasık ağrısı ve çok baş ağrısı var
Yerleşme kanaması yüksek ihtimalle benimde öyleydi inşallah güzel olur hersey bence kan verin sonuç kesinleşir

Yerleşme kanaması yüksek ihtimalle benimde öyleydi inşallah güzel olur hersey bence kan verin sonuç kesinleşir
İnşallah öyledir 1 bucuk yıldır istiyoruz sizin yerleşme kanaması nasıldı kaç gün sürdü rica etsem bilgilendirir misiniz

Kızlar benimde adetim 9 gün geçti ve hala bekliyorum bugün kaset test yaptım malesef negatif çıktı inşallah sizde vardır

İnşallah öyledir 1 bucuk yıldır istiyoruz sizin yerleşme kanaması nasıldı kaç gün sürdü rica etsem bilgilendirir misiniz
Adete 2 gün kala başladı adetin 1.gunu bitti peçeteye siliyodum maalesef yarım saatlik bı yola çıktım o da yol etkiledi adetin 2.gunu bı anda kanamam oldu burda testler silik çıkınca bakmadılar kanıma 1 tane kan pıhtısı düşürdüm doğru dürüst ilgilenmediler adetin 7.gunu net bı şekilde pozitifi gördüm adetin 9.gunu tekrar bı kanama yaşadım ve düşük yapiyomusum kan degerim 316 çıktı çok düşük dediler sonrada değerim düştü düşük yaptim

Kaset test alma şansım varsa alıp yapsana ama bence siz yerleşme kanaması yasiyosunuz bende ha adet oldum ha olacam diye bekledim sonra kesildi
Bu yaptıgım testler ilk idrarla değil yarın sabah testi tekrarlayacağım ilk idrarla cıkarsa kan vereceğim ama pede leke gelmiyor silince gelen bi lekelenmem var sadece kasık ağrım da var adet olacakmışım gibi ama bilmiyorum kesildi demişsiniz siz ne kadar süre leke gördünüz

Kan verseniz bence gebelik testiyle uğraşmayın kanda cikar
salı günü kadın doğuma randevum var o zaman görücez bakalım ne olduğunu geç döllenmeden şüpheleniyorum yumurtlama gününüde değerlendirdik ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum hayırlısı bakalım

İnşaAllah yerleşme kanamasıdır sizlerin ki ben bi tık bu leke olaylarından korkuyorum ne yalan söyleyim çünkü iki kimyasal yaşadım pozitif ama arkası leke ve adet oldu doktor kimyasal dedi oğlum da mesela hamileyken lekem hiç olmadı elhamdülillah dış gebelik yaşadım tam gününde leke ve arkası adet oldu bilmiyordum ben adet sandım ama dış gebelik hamileymişim o yüzden böyle leke durumların da gebelik şüpheniz de var ise değerlendirdiyseniz o günleri de kesinlikle bi acile gidin kan verin sonucu öğrenin düzenli takibi yaptırın geç kalmayın hiçbir şekilde inşaAllah yerleşme kanaması olur ve sağlıklı bebişleriniz olur

Back
X