- 31 Ocak 2025
- 7
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi galimas123
-
Belirtilerin var mıŞimdi dijital test yaptım bu seferde positif çıktı, anlamadım
Hafif kasık ağrısı, hafif midebulantısı var. Ama işte emin olamıyorun, güvenemiyorum sonuca.Belirtilerin var mı
Her test farkli algiliyor pozitif gibi duruyor bence kan verDijital test bu gün positif çıktı. 10 hcg. Dün negatif çıkmıştı. Kağıt test ise 25hcg olunca positif oluyor. Kafam o sebepten karıştı. Ve bu kağıt testi dün yaptım, dijital o gün negatif çıkmasına rağmen. Eki Görüntüle 3553136
Canım.kan verdin mi merak etti
Daha veremedim, yaşadığım ülkede kolay kolay hemen vermiyorlar. Pazartesi-salı tekrar test yapacağım, ona göre doktora haber edeceğim in shaa Allah.Canım.kan verdin mi merak ettim
Rabbim sanada in shaa Allah nasip ederAnladım canım insallah hamilesindir bendr hamile kalmak.istiyorum cok su an progestan igne kullaniyorum adet duzensizliginden dolayi ama igne kullanımi sirasinda bile 2 gundur kanamam oluyo neden oluyo bilemiyorum
Canım dijital testi nasıl yaptınŞimdi dijital test yaptım bu seferde positif çıktı, anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?