Hamile miyim ?

galimas123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
7
2
1
28
İyi günler hanımlar,
İki üç gündür erken gebelik testleri yapıyorum çünkü hamile gibi hissediyorum kendimi. Reglim 7.martta gelecek yazıyor.

Dün 10 hcg alan bir erken gebelik testi yaptım ve o negatif çıktı, ama aynı idrar ile 25 hcg testi yapınca onda hafif bir çizgi belirdi. Ama dijital test negatif çıktı.
Bu gün tekrar 10 hcg olan testi yaptım, çok ama çok silik bir çizgi belirdi 5 dk içinde. 25 hcg ölçen test ise daha belirgindi.

Bu normal mi ? Aranızda böyle bir şey yaşayanınız var mı ?

Dijital test bu gün positif çıktı. 10 hcg. Dün negatif çıkmıştı. Kağıt test ise 25hcg olunca positif oluyor. Kafam o sebepten karıştı. Ve bu kağıt testi dün yaptım, dijital o gün negatif çıkmasına rağmen.
ECA2C39A-1710-476E-AFF8-862E66B7F750.webp

Eklentiler

• D2D75F16-E35D-46EE-A6AB-D202BE7E5925.webp
    D2D75F16-E35D-46EE-A6AB-D202BE7E5925.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 194
Dijital test bu gün positif çıktı. 10 hcg. Dün negatif çıkmıştı. Kağıt test ise 25hcg olunca positif oluyor. Kafam o sebepten karıştı. Ve bu kağıt testi dün yaptım, dijital o gün negatif çıkmasına rağmen. Eki Görüntüle 3553136
Her test farkli algiliyor pozitif gibi duruyor bence kan ver

Anladım canım insallah hamilesindir bendr hamile kalmak.istiyorum cok su an progestan igne kullaniyorum adet duzensizliginden dolayi ama igne kullanımi sirasinda bile 2 gundur kanamam oluyo neden oluyo bilemiyorum 😔

Anladım canım insallah hamilesindir bendr hamile kalmak.istiyorum cok su an progestan igne kullaniyorum adet duzensizliginden dolayi ama igne kullanımi sirasinda bile 2 gundur kanamam oluyo neden oluyo bilemiyorum 😔
Rabbim sanada in shaa Allah nasip eder ❤️

Her şey gönlünce olsun canım , yüzde 100 emin olmak için bence doktora gitmen en iyisi .

Back
X