• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

mavi boncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
14
1
1
25
Arkadaşlar en son adet tarihim 20 ocak adet olmadım hala 27 Şubat'ta gıttım kan verdım 0.2 çıktı 1 mart'ta idrar testı yaptım aşağıda görünen gibi çıktı ama hala adet olmadım acaba artma ihtimali var mı geç döllenme falan mı olmuştur anlamadım? Ne kadar beklemelıyım testte bosey var mı sılık de olsa
1000009358.webp
1000009359.webp

ilk hamılelıkte yaptım 0.635 di 8 gün sonra gene yaptım 43 çıkmıştı

Arkadaşlar en son adet tarihim 20 ocak adet olmadım hala 27 Şubat'ta gıttım kan verdım 0.2 çıktı 1 mart'ta idrar testı yaptım aşağıda görünen gibi çıktı ama hala adet olmadım acaba artma ihtimali var mı geç döllenme falan mı olmuştur anlamadım? Ne kadar beklemelıyım testte bosey var mı sılık de olsa Eki Görüntüle 3552509 Eki Görüntüle 3552510

ilk hamılelıkte yaptım 0.635 di 8 gün sonra gene yaptım 43 çıkmıştı
Canım pcos falan var mı? Bu testlerde ben göremedim çizgiyi

2 aydır regli olmuyor musunuz bir kadın doğuma gittiniz mi

Gıttım 27 sınde baktı o zaman gıttımdr daha 5 mi 6 gün mü ne geçmişti sımdı 9-10 gün geçti kan aldılar o gıttımdr 0.2 çıktı ama daha yok
Anladım canım o zaman olacağını sanmıyorum stresten belki sökülmemitir regl yüne olmazsan tekrar git belki ilaç felan verirler

Hala adet olmadım dün yenıden test verdım aynı 0.2 hormon değerlerim de güzel bosey yok ultrason dan baktı pco da yok anlamadım

Back