Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam adet gecikmemin 9. Günü 7. Gününde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi silikti kan verdim beta değerim 2.21 çıktı bugün yanına 2 gün sonra tekrar kan verdim . Sonucum 10,65 çıktı hamile miyim ?
Ben daha test yapmadım karnımda siyah biz çizgi oluştu göbekten aşşağı duran gögüslerim şiş regl günümede daha 20 güne yakın var sabahları baş dönmem ara ara mide bulantım ve bazen de garip şeyleri yeme isteğim ve kramplarım oluyor sizce hamilemiyim
Ben daha test yapmadım karnımda siyah biz çizgi oluştu göbekten aşşağı duran gögüslerim şiş regl günümede daha 20 güne yakın var sabahları baş dönmem ara ara mide bulantım ve bazen de garip şeyleri yeme isteğim ve kramplarım oluyor sizce hamilemiyim
Test yapmadan bu saydıklarımıza göre ben size hamilesiniz veya değilsiniz diyemem maalesef üstelik daha reglinize 20 gün varmıs. Belki bir önceki aydan hamile kalmış olabilirsiniz ama regli olmamanız sadece lekelenme olmanız gerekir. 20 gün varken belirti vermesi normal şartlarda mümkün değil. Yinede test yapın.