Hamile miyim

sevonunkalbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar benim normalde her adet olacağım zaman göğüslerim de çok hasasiyet olurdu ama bu ay o belirtim yok arada kasık ağrım giriyor anne baba olmaya çalışıypruz som adet bitimindem sonra yumurtlama dönemine kdr düzenli ilişki de yaşadık sizce hamile kalmışmıyımdır ve adetime iki gün kaldı sadece

Bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testi yapın ben adetime 4 gün kala bu markayla öğrenmiştim

Elbette olabilirsiniz artımed ve daysdoctor yalancı pozitif çıkarıyor o yüzden prodoctor önermiştim
İnşallah öyledir inşallah tam sevgililer günü hediyesi olur kocama iki gün kalmıştı beklemeli miyim gecmesini yoksa yapayım mı testi şuan sadece arada böyle sanki batma gibi oluyor kasık ağrım iki tarafımfa

Ben kasık batması bel ağrısı kasık ağrısıyla şüphelenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile adetime 4 gün kala öğrendim inşallah çıkar bende merak ettim yapınca buraya yazarsanız sevinirim

Ben kasık batması bel ağrısı kasık ağrısıyla şüphelenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile adetime 4 gün kala öğrendim inşallah çıkar bende merak ettim yapınca buraya yazarsanız sevinirim
İnşallah vardır da bu seher bu hissiyatı yaşayabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…