• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim???

Karenn56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2025
1
0
1
28
Kızlar 21 ocakta peceteyle iki kere silince kan geldi yumurtlama günüme denk geliyordu ve kesildi. 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım iki kere çok silik çizgi çıktı. Sizce gebelik olabilir mi? Artı med almışım bilmeden o yüzden markaya da güvenemiyorum . Düşük hcg seviyesi mi yoksa buharlaşma mı

Eklentiler

• IMG_0750.jpeg
    IMG_0750.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar 21 ocakta peceteyle iki kere silince kan geldi yumurtlama günüme denk geliyordu ve kesildi. 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım iki kere çok silik çizgi çıktı. Sizce gebelik olabilir mi? Artı med almışım bilmeden o yüzden markaya da güvenemiyorum . Düşük hcg seviyesi mi yoksa buharlaşma mı
Şuan görünüyor kuzum

Cizgi görünüyor ama artimet için hiç iyi şeyler söylenmiyor umarım gönlünce olur 🌸

Back