• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

selenhanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
2
0
1
22
Kızlar selam,
23-27 Aralık son adet tarihim. 12 Ocak’ta eşimle korunmasız cinsel birliktelik yaşadık. İçime boşalma olmadı. 17-18 Ocak gibi regl olmam gerekiyordu. 22 Ocak’ta Beta Hcg testi verdim. Sonucum 0.92. Doktor kesinlikle hamile olmadığımı söyledi. Ultrasonla baktı, rahim duvarında kalınlaşma yok dedi duphaston verdi. 4 gündür kullanıyorum. Hala adet olmadım. Yarın test vermeye gideceğim ama bugün bitmedi benim için resmen çok stresliyim.

Merhaba ben size şöyle anlatayım benimde aynı şekilde oldu korunmasız ilişki ama ben bebek istiyorum lekelenmede oldu adet günüm geçmedi ve buna rağmen bana kan testi yapıp kesin olarak hamile değilsin dedi ultrason ile baktı yine yok dedi bende rahim duvarında kalınlaşma olup olmadığını sordum bana öyle hamilelik anlaşılmayacağını söyledi aynı şekilde duphaston verdi ben kullanmadım çünkü belkide vardır zarar vermek istemedim psikolojik olarak iyiyim belirti aramıyorum ama lekelenme ve sancılarım kesilmediği için böyle bir karar aldım demek istediğim şu demek ki her doktor herşeyi bilmiyor ben yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah sizinde doktor değiştirmenizi tavsiye ederim🌼

Merhaba ben size şöyle anlatayım benimde aynı şekilde oldu korunmasız ilişki ama ben bebek istiyorum lekelenmede oldu adet günüm geçmedi ve buna rağmen bana kan testi yapıp kesin olarak hamile değilsin dedi ultrason ile baktı yine yok dedi bende rahim duvarında kalınlaşma olup olmadığını sordum bana öyle hamilelik anlaşılmayacağını söyledi aynı şekilde duphaston verdi ben kullanmadım çünkü belkide vardır zarar vermek istemedim psikolojik olarak iyiyim belirti aramıyorum ama lekelenme ve sancılarım kesilmediği için böyle bir karar aldım demek istediğim şu demek ki her doktor herşeyi bilmiyor ben yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah sizinde doktor değiştirmenizi tavsiye ederim🌼
Benim gecikmemden sonra negatif olduğu için bu kadar net konuştu. Sizinki daha geçmemiş umudunuzu kaybetmeyin. Ben en az 5 sene daha çocuk istemiyorum. Allah size sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Back