Hamile miyim

esma tasdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
8
3
86
28
Kızlar yardım edin pcos hastasıyım adetim gecikti kist olmuştur diye takılmadım gelmeyince 50. Gün bugün evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim başta gebelik yok 5 cm kistin var dedi sonra sağ tarafında belli belirsiz kese görüyorum dedi beta sonucum çıktı 2316 bu değere göre beş haftalık bebek ama benim son adet zamanıma göre 7 haftalık. Planlı bir gebelik değildi 35 günde adet gören biriyim ve 32. Günden sonra adet olucam zaten deyip korunmadık acaba ondan mı beş haftalık ama bu kadar uzun süreli bir döngüde hamile kalmam normal mi keseyi görüp sağlıklı dese içim rahat edicekti şimdi beş cm kistle çoçukta var gibi dedi ama içim kötü oldu ya kist zarar verirse yada çoçuk gelişemese bu durumu bilen var mı aranızda haftaya kadar beklemek zorundayım yardım

Çoğu kist bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum ama kistin çeşidine de bağlı elbette. Geç döllenme olduğunda da bu şekilde çıkabiliyor doktor kontrollerinizi aksatmayın ve benden size nacizane bir tavsiye tek doktorla yetinmeyin sevgiler

aynısı bende oldu myom da bebekle birlikte büyüdü ben de pkosum 15 gün gecikmeden bir test yapayım dedim pozitif çıktı kan verdim 115 di yani 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalikti yani adet olacağım zaman yumurtlama olmuş

Doktor kendiliğinden geçer dedi kist için ama nasıl gidecek aklımda soru kaldı haftaya emin olduktan sonra başka doktora da gidip sorayım en iyisi teşekkür ederim

Sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşadınız mı nasıl geçti kistle birlikte gelişimsel sıkıntı yaşadı mı bebek

Sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşadınız mı nasıl geçti kistle birlikte gelişimsel sıkıntı yaşadı mı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…