Hamile miyim ?

babyleytaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
3
0
1
26
Merhaba , benim ilk gebeliğimde 4 haftalıkken düşük oldu. Eylül ayında düşük yaptım geçen sene sonra korunduk ama adetime bir hafta kala kasık ağrısı mide bulantısı kokulara karşı tepki vs belirtileri yaşadım adetime 1 hafta vardı kan verdim bende sonuç 1.20 çıktı sonra adetimin gecikmesini bekledim. Mide yanması ağrısı yorgunluk halsizlik ara ara kasık bel ağrısı devam ediyor. Şimdi ise adetim 3 gün gecikti acaba test yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Yerleşme kanaman ilk gebelikte vardı ama bu sefer gelmedi sizce normal mi ? ilki düştüğü için çok tedirginim sonuç için

Son düzenleme:
Gecikme varmış test yapın.
Korundunuz mu korunmadiniz mi anlayamadim.1 hafta onceden baslamissiniz hamile miyim diye gebelik yoksa stresten de gecikiyo olabilir.
Her gebelik sureci farklidir ilkinde yerleşme kanamasi oldu diye bunda da olacak diye bir sey yok.

Korunduk ama gebelik belirtilerini bire bir yaşadığım için şüphelendim. O yüzden de erken mi acaba test için diye düşünüyorum

Korunduk ama gebelik belirtilerini bire bir yaşadığım için şüphelendim. O yüzden de erken mi acaba test için diye düşünüyorum
Belirtiler kist belirtileri ile de ayni oluyor ama onu niye dusunmediniz? Belirtilerden malesef ki her zaman anlasilmiyor. Cok yasadim belirti ama hep negatifti.
Niye erken olsun 3 gun gecikmissiniz. Varsa gebelik betada 2 gunde 2 kati artis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…