• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

elinzaaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
16
2
1
27
Merhabalar
bir sorum var da benim prolaktik 69 çıktı doktorum ise dostinex verdi adeten 1 gün önce test yaptım negatif hiçbir belirtim yok akıntım dışında adetlerim düzensiz ama bu ilacı kullanlar da düzenler demiş bu arada prolaktin dışında çok şükür bir sorun yok 1.5 yıldır deniyoruz

Eklentiler

• IMG_0146.png
    IMG_0146.png
    239,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0147.png
    IMG_0147.png
    634,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Merhabalar
bir sorum var da benim prolaktik 69 çıktı doktorum ise dostinex verdi adeten 1 gün önce test yaptım negatif hiçbir belirtim yok akıntım dışında adetlerim düzensiz ama bu ilacı kullanlar da düzenler demiş bu arada prolaktin dışında çok şükür bir sorun yok 1.5 yıldır deniyoruz
Ben göremedim ama yarın tekrarlayın isterseniz

Bana da yardımcı olur musnz 🫶🏻🙏

Eklentiler

• 1000007600.jpg
    1000007600.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000007598.jpg
    1000007598.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 21
Merhabalar
Ben gördüm gölge gibi var sanki tekrarlayın bence ilk idrar ile sanki var gibi duruyor bilemedim erken gebelik testi ile yaparsanız daha iyi olur

Ben gördüm gölge gibi var sanki tekrarlayın bence ilk idrar ile sanki var gibi duruyor bilemedim erken gebelik testi ile yaparsanız daha iyi olur
Adet günüm yarın 2-3 gün geciksin öyle yapayım inşallah tez vakitte sağlıkla inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız isteyen bekleyen herkese

Back