• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

mugesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
48
6
1
22
Bugün regl günün 4 aydır deniyoruz ve ilk zmaanlar yeni evkendigim için qdetim düzensizdir geç gelir ama bu iki aydır 24 günde bir döngum var ve bugün adet günüm iki gün önce karın ağrım başladı kramp tarzj ve ayaklarıma vuruyo dünde belim çok kötü ağrıdı ve karnıma yine kramp tarzj ağrılar giriyor iki gün önce test yaptım negatif dongum kısa kdugu için mi belli olmuyo acaba

Bugün regl günün 4 aydır deniyoruz ve ilk zmaanlar yeni evkendigim için qdetim düzensizdir geç gelir ama bu iki aydır 24 günde bir döngum var ve bugün adet günüm iki gün önce karın ağrım başladı kramp tarzj ve ayaklarıma vuruyo dünde belim çok kötü ağrıdı ve karnıma yine kramp tarzj ağrılar giriyor iki gün önce test yaptım negatif dongum kısa kdugu için mi belli olmuyo acaba
Merhaba. Yaptığın test erken gebelik testi miydi ? Normal gebelik testi yaptıysan çıkmaz en az 10-12 gün gecikmen olması lazım. Ayrıca geç döllenme de olabilir. Eğer erken gebelik testi yaptıysan ve 1-2 gün daha regl olmazsan testi yenile bence

Merhaba. Yaptığın test erken gebelik testi miydi ? Normal gebelik testi yaptıysan çıkmaz en az 10-12 gün gecikmen olması lazım. Ayrıca geç döllenme de olabilir. Eğer erken gebelik testi yaptıysan ve 1-2 gün daha regl olmazsan testi yenile bence
Erken gebelik testi değildi bide dongum 24gunde bjr yanj

Ve sıcak basiyo ara ara karnıma ağrı girip cikio

Ben reglime bir gün kala erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıkmıştı sonra gidip kan verdim ve kanda var göründü. Eğer varsa kanında mutlaka belli olur
Ya şuan koydeyim hastaneye gidicem bır fırsatım olmuyo uzak ben en iyisi biraz bekliyeyim öyle gderim

Ya şuan koydeyim hastaneye gidicem bır fırsatım olmuyo uzak ben en iyisi biraz bekliyeyim öyle gderim
Aynen öyle. Birkaç gün daha olmazsan git mutlaka. Bu arada da her ihtimale karşı kendine dikkat et ağır iş yapmaktan vs kaçın. Umarım güzel haberlerle gelirsin 🙏

Döngünüzün uzunluğu ya da kısalığının gebeliği öğrenme ile alakası olmaz.
Yumurtlama gününden 11 gün sonra (minimum) öğrenebilirsiniz erken gebelik testi ile.

Döngünüzün uzunluğu ya da kısalığının gebeliği öğrenme ile alakası olmaz.
Yumurtlama gününden 11 gün sonra (minimum) öğrenebilirsiniz erken gebelik testi ile.
Yumurtlama gününü de bilmiyorum ovulasyon testi yapıyordum ama galiba bozuktu sürekli ikinci çizgi silikti

Back