Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu devirde ceket at hamile kalasın durumumu kaldı ülkenin yarısı kısır strestendir o yoktur birşey rahat olİki hafta önce seviştik fakat birleşme olmadı bakireyim bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor sadece üstüme.boşaldı ama sildik hamile kalma ihtimalim var mı?
Adetime daha 10 günden fazla var ilkkez göğüslerim bu kadar erken ağrımaya başladı ve iştahımda arttı belirtileri araştırınca korktum gerçektenKız bu devirde ceket at hamile kalasın durumumu kaldı ülkenin yarısı kısır strestendir o yoktur birşey rahat ol
Vallahi bebeğim 4senelik evliyim daha çocuk olmadı okadar uğraşıyorum pisikolojiktir seninkiAdetime daha 10 günden fazla var ilkkez göğüslerim bu kadar erken ağrımaya başladı ve iştahımda arttı belirtileri araştırınca korktum gerçekten
Sağ olun çok teşekkür ederimVallahi bebeğim 4senelik evliyim daha çocuk olmadı okadar uğraşıyorum pisikolojiktir seninki
Abla Banada cevap verebilir misin sana zahmet 2 aralıkta nişanlımla yüzeysel bişey yaşadık kesinlikle boşalma olmadı sadece zevk suyu vajinama değdi 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum diğer aylara göre miktarı ve süresi biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra ben adet gecikmemden 15 gün olan ilişkiden 29 gün sonra da beta hcg yaptırdım ve sonuç <2.30 çıktı. Daha sonra pazar günü yani ilişkiden tam 41 gün sonra tekrar bi test yaptırdım o da <0,100 çıktı eğer ki bi gebelik olsaydı bu süre zarfında çıkardı değil mi abla cevabın çok önemli benim içinVallahi bebeğim 4senelik evliyim daha çocuk olmadı okadar uğraşıyorum pisikolojiktir seninki
Merhaba canım .Beta hcg iki günde bir katlanan değer yani senin bu değerine bakılırsa imkansız zevk suyuyla hamile kalmak zor .mevsim geçişlerinde birde pisikolojik kafama takınca acaba hamilemiyim diye gecikmen oldu rahat ol hamile değilsin :)))Abla Banada cevap verebilir misin sana zahmet 2 aralıkta nişanlımla yüzeysel bişey yaşadık kesinlikle boşalma olmadı sadece zevk suyu vajinama değdi 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum diğer aylara göre miktarı ve süresi biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra ben adet gecikmemden 15 gün olan ilişkiden 29 gün sonra da beta hcg yaptırdım ve sonuç <2.30 çıktı. Daha sonra pazar günü yani ilişkiden tam 41 gün sonra tekrar bi test yaptırdım o da <0,100 çıktı eğer ki bi gebelik olsaydı bu süre zarfında çıkardı değil mi abla cevabın çok önemli benim için
Abla yani geç döllenme falan diyolar ya aklımı o karıştırdı ilişkiden 41 gün sonra yapılan beta hcg kesin sonucu verirdi heralde dimi ?Merhaba canım .Beta hcg iki günde bir katlanan değer yani senin bu değerine bakılırsa imkansız zevk suyuyla hamile kalmak zor .mevsim geçişlerinde birde pisikolojik kafama takınca acaba hamilemiyim diye gecikmen oldu rahat ol hamile değilsin :)))
Abla yani geç döllenme falan diyolar ya aklımı o karıştırdı ilişkiden 41 gün sonra yapılan beta hcg kesin sonucu verirdi heralde dimiMerhaba canım .Beta hcg iki günde bir katlanan değer yani senin bu değerine bakılırsa imkansız zevk suyuyla hamile kalmak zor .mevsim geçişlerinde birde pisikolojik kafama takınca acaba hamilemiyim diye gecikmen oldu rahat ol hamile değilsin :)))
Olsaydı çıkardı. Gebelik yok.Abla yani geç döllenme falan diyolar ya aklımı o karıştırdı ilişkiden 41 gün sonra yapılan beta hcg kesin sonucu verirdi heralde dimi
Sağol abla cevabın için peki bu geç döllenme dedikleri şey nedieOlsaydı çıkardı. Gebelik yok.
Bide midem çok yanıyo ve karnım şiş gibi geliyo psikolojik heraldrOlsaydı çıkardı. Gebelik yok.
Regline kaç gün var? Yumurtlama dönemlerinde mide bulantısı, karın şişliği vs olur çünküBide midem çok yanıyo ve karnım şiş gibi geliyo psikolojik heraldr
13 gün var reglmeRegline kaç gün var? Yumurtlama dönemlerinde mide bulantısı, karın şişliği vs olur çünkü
Abla kesin yoktur değil mi 2 kez yaptırdım test biri <2.30 biri de <0,100 çıktıRegline kaç gün var? Yumurtlama dönemlerinde mide bulantısı, karın şişliği vs olur çünkü
Bence var gibi sevismekte yeterli ve bakire olman bir şey ifade etmiyor göğüslerimde ağrıyor diyorsun evet hamilesin benceİki hafta önce seviştik fakat birleşme olmadı bakireyim bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor sadece üstüme.boşaldı ama sildik hamile kalma ihtimalim var mı?
Eyvahhh eyvahhhhAbla kesin yoktur değil mi 2 kez yaptırdım test biri <2.30 biri de <0,100 çıktı
Nooldu ablaEyvahhh eyvahhhh
Regl olmayı beklediğin için ve beklerken de strese girdiğin için gecikmiştir zaten sonunda olmuşsun hamile olsaydın regl olmazdin bu ihtimalleri sıfıra indiriyor nerdeyse, geri kalan belirti olarak düşündüğün şeyler tamamen psikolojik. Kafana takma güzelce uyu insanlar yıllarca uğraş veriyor hamile kalmak için eğer öyle hamile kalınsaydı herkesin en az üçer tane çocuğu vardıBaşka yardımcı olacak kimse yok muu