• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

nisanur358

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
10
3
1
23
Eşimle regl olmam gereken gunde iliskiye girdik ama regl olmadim reglm de 1 hafta gecikti yani 1 hafta once iliski yasadim regl de 1 hafta gecikmis oldu .hamile olma sansim var mi test yapsam ne zaman yapmaliyim. Cok duzenli bir regl dongum de yok en son kistim oldugu icin 2 ay olmamistim ama sonra duzelmisti 2 aydir duzenliydi yani. Korunmustukta aslinda ama yirtilmis olabilir kontrol etmemistik. Test yapsam cikar mi???cok gerginim o yuzden garip yazdim kusura bakmayin<3

Birkaç gün daha bekle bence . Adetin iki ay düzenli gibi olsa da iki ay düzen için yeterli değil diye düşünüyorum.

Suanda psikolojim pek iyi degil zaten boyle bir ortama masum bir cocuk sokmak istemem ona da yazik umarım yoktur yani
Psikolojik olabilir o zaman ya da kist çünkü adet günü hamile kalınması çok zor mümkün mertebe istemiyorsanız korunun sizin iyiliğiniz için

Psikolojik olabilir o zaman ya da kist çünkü adet günü hamile kalınması çok zor mümkün mertebe istemiyorsanız korunun sizin iyiliğiniz için
Korunmustuk zaten sadece yirtik olabilir miydi korkusu var kontrol etmeyi unuttuk. Insallah degilimdir🙏🏿

Back
X