- 26 Kasım 2020
- 45
- 46
- 38
- Konu Sahibi bittimbeceylan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu marka yalanci pozitif çıkarıyor baya benimde aynı şekilken negatifti ama inşallah sizin vardırArkadaşlar ilk 5 dk çok silik çizgi var hem idrar çok azdı hem de hiç sıkışık değildim neredeyse zorlayarak yaptım sabah tekrar deneyeceğim. Adetim 3 gün gecikti. Kasık ağrılarım vardı birkaç gündür. Ne düşünüyorsunuz?
İnşallah doğrudurBu marka yalanci pozitif çıkarıyor baya benimde aynı şekilken negatifti ama inşallah sizin vardır
Yine silik çizgi çıktı hala adet olmadım birkaç gün daha bekleyip kan vereceğimSonucun nedirrr
Hayırlı olsun bende geç döllenme olmuştu ben adetim 1 hafta geçmesine rağmen bundan daha silik çizgiyle öğrenmiştimBöyle çıktı
İnşallah benim de gebeliktirHayırlı olsun bende geç döllenme olmuştu ben adetim 1 hafta geçmesine rağmen bundan daha silik çizgiyle öğrenmiştim
Herkes öyle diyor ama adetim pek gecikmezdi şu an ona güveniyorumCanım hevesini kırmak istemem ama artimed days doctor hep yalancı pozitif çıkarıyor benimde böyle ama kan negatifti sonra adet oldum zaten
Belirtilerin nelerdi canımGebeymişim arkadaşlar beta hcg 948.89 çıktı bugün çok şükür
Belirtilerin nelerdi canım
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz adetim 4 gün gecikti artı med markası ile yaptım ama yalancı diyorlar sizce nedirKarnım ve belim ağrıyordu bi ara bacaklarıma kadar indi ağrı yerleşme sancısı olduğunu tahmin ediyodum zaten göğüslerim hem şiş hem
ağrılıydı test yapınca pozitif çıktı
Ya 948 betaya daha koyu çıkması gerekmez miydi? testler de sorunlu…Böyle çıktı