• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

bittimbeceylan

Yol beni al yarime ver
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
45
46
38
Arkadaşlar ilk 5 dk çok silik çizgi var hem idrar çok azdı hem de hiç sıkışık değildim neredeyse zorlayarak yaptım sabah tekrar deneyeceğim. Adetim 3 gün gecikti. Kasık ağrılarım vardı birkaç gündür. Ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_5409.jpeg
    IMG_5409.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşlar ilk 5 dk çok silik çizgi var hem idrar çok azdı hem de hiç sıkışık değildim neredeyse zorlayarak yaptım sabah tekrar deneyeceğim. Adetim 3 gün gecikti. Kasık ağrılarım vardı birkaç gündür. Ne düşünüyorsunuz?
Bu marka yalanci pozitif çıkarıyor baya benimde aynı şekilken negatifti ama inşallah sizin vardır 🌸

Canım hevesini kırmak istemem ama artimed days doctor hep yalancı pozitif çıkarıyor benimde böyle ama kan negatifti sonra adet oldum zaten

Karnım ve belim ağrıyordu bi ara bacaklarıma kadar indi ağrı yerleşme sancısı olduğunu tahmin ediyodum zaten göğüslerim hem şiş hem

ağrılıydı test yapınca pozitif çıktı
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz adetim 4 gün gecikti artı med markası ile yaptım ama yalancı diyorlar sizce nedir

Eklentiler

• IMG_4374.jpeg
    IMG_4374.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 36
Back