Hamile miyim

Ayse kutluu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
15
2
23
Merhaba 45 gündür adet olmuyorum üç tane test yaptım ve pozitif çıktı sonra doktora gittim ve gebelik yok dedi bugün de adet olmuşum bi gebelik var mı yardımcı olabilir misiniz beta hcg 0.1 di şimdi 0.100 acaba bu iki değer de aynı mı

Hastaneden geldikten sonra Tekrardan test yaptım negatif çıktı ve şuan da adet gibi de değil gibi de bi kanamam var hamile olabilir miyim önce ki testlerim pozitifti

Testler yanıltıcı olabilir, özellikle internetten alınan toplu paketlerse bazen komple bozuk çıkabiliyorlar.
0.1 ve 0.100 aynı değer ikisi de negatif. Pcos olabilir misiniz?

Merhaba 45 gündür adet olmuyorum üç tane test yaptım ve pozitif çıktı sonra doktora gittim ve gebelik yok dedi bugün de adet olmuşum bi gebelik var mı yardımcı olabilir misiniz beta hcg 0.1 di şimdi 0.100 acaba bu iki değer de aynı mı
merhabaa, hamilelikte beta hcg 5 in üzerinde olması gerekmekte, sağlıklı gebelikte ise bu değerin 140-200-1000-2000 şeklinde katlanarak gitmesi gerekiyor…şu an hamilelik gözükmüyor, inşallah bebeğinize kavuşursunuz kısa zamanda🥰

merhabaa, hamilelikte beta hcg 5 in üzerinde olması gerekmekte, sağlıklı gebelikte ise bu değerin 140-200-1000-2000 şeklinde katlanarak gitmesi gerekiyor…şu an hamilelik gözükmüyor, inşallah bebeğinize kavuşursunuz kısa zamanda🥰
Amin inşallah benimde aklıma testler takıldı yaptıklarım pozitif çıktı hastaneden geldikten sonra yaptım negatif çıktı anlayamadım düzenli adet döngüm de vardı

Amin inşallah benimde aklıma testler takıldı yaptıklarım pozitif çıktı hastaneden geldikten sonra yaptım negatif çıktı anlayamadım düzenli adet döngüm de vardı
bazen inanmak istiyoruz hamile olduğumuza bunun stresi oluyor acaba olacak mı olmayacak mı stresi sonra neden regl olmadım stresi derken gecikiyoruz🥹bir sonraki denemenizde olur inşallah bebeğiniz🙏🏼

X