- 28 Ağustos 2024
- 31
- 7
- 21
-
- Konu Sahibi cileklikek67
Korkuyorum negatif görmektenTest yapmadın mı
Hadi inşallah yaaaOlabilir
Korkma yap :) varsa çıkar zaten . İstersen de 1-2 gün daha bekle :)Korkuyorum negatif görmekten
Sizce çıkar mı birkaç aydır negatif görmekten içim sıkıldıKorkma yap :) varsa çıkar zaten . İstersen de 1-2 gün daha bekle :)
Varsa çıkar tabiki de. Güvenilir bir test varsa elinizde yapın.Sizce çıkar mı birkaç aydır negatif görmekten içim sıkıldı
AyBulut yoksa yağmurda yok :) test olmadan nası anlıcaz hani bi çubuk fotosu atsan silik çizgi falan yorum yapsak
Tamam yarın atınca yorum yapalımAykorkumdan yapamadım yarın yapıp atayım
Kızlar merhaba benimde son adet 23 Kasım 8 Aralık şüpheli ilişki 14-15-16 Aralık kahverengi akıntı iç çamaşırıma bulaşacak şekilde sizce hamilelik var bir kızım var ve daha çok erken yani olsa üzülmem ama test yapmaya korkuyorum suan yapsam net sonuç çıkmaz zaten herhalde dimiKızlar hem istiyorum hem de korkuyorum ama sat 24 Kasım aralıkla yumurtlama gününü 3 kere değerlendirdim. Adete son 6 gün kala bel ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. 4 gün kala özür dileyerek tel seferlik kahvemsi yumurta akı gibi akıntı gördüm. 3 gün var adete sizce hamile miyim bakar mısınız?
Bende de aynı şekilde oldu ağrılarım çok kötü regl olacak gibiyim erken gebelik testi almanı öneririm onda çıkar muhtemelenKızlar hem istiyorum hem de korkuyorum ama sat 24 Kasım aralıkla yumurtlama gününü 3 kere değerlendirdim. Adete son 6 gün kala bel ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. 4 gün kala özür dileyerek tel seferlik kahvemsi yumurta akı gibi akıntı gördüm. 3 gün var adete sizce hamile miyim bakar mısınız?
Sonucunuz ne olduAykorkumdan yapamadım yarın yapıp atayım
Sabah sağlık ocağına gibip kan verdim dayanamayıp evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Tek ümidim kanda çıkmasıSonucunuz ne oldu