Hamile miyim

cileklikek67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
31
7
21
Kızlar hem istiyorum hem de korkuyorum ama sat 24 Kasım aralıkla yumurtlama gününü 3 kere değerlendirdim. Adete son 6 gün kala bel ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. 4 gün kala özür dileyerek tel seferlik kahvemsi yumurta akı gibi akıntı gördüm. 3 gün var adete sizce hamile miyim bakar mısınız?

Kızlar hem istiyorum hem de korkuyorum ama sat 24 Kasım aralıkla yumurtlama gününü 3 kere değerlendirdim. Adete son 6 gün kala bel ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. 4 gün kala özür dileyerek tel seferlik kahvemsi yumurta akı gibi akıntı gördüm. 3 gün var adete sizce hamile miyim bakar mısınız?
Kızlar merhaba benimde son adet 23 Kasım 8 Aralık şüpheli ilişki 14-15-16 Aralık kahverengi akıntı iç çamaşırıma bulaşacak şekilde sizce hamilelik var bir kızım var ve daha çok erken yani olsa üzülmem ama test yapmaya korkuyorum suan yapsam net sonuç çıkmaz zaten herhalde dimi

Bende de aynı şekilde oldu ağrılarım çok kötü regl olacak gibiyim erken gebelik testi almanı öneririm onda çıkar muhtemelen

kızlar adetime 3 gün var. 5 gündür süren kasık ağrıları ve gıcık bir mide ekşimesi yanması gibi bir durum var. Evde Freely testi yaptım dün çift çizgi. Bugün kan verdim hep 0.2 den küçük çıkan değer 2.37 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı ya çok stresli bir durummuş.

X