Hamile miyim

H_ma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
3
0
27
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım adetim bir hafta gecikti iki tane test yaptım birisini dün gece yaptım birisini sabah ilk yaptığım da hafif silik bir çizgi var ama ikinci de yok sizce durum nedir lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000010671.jpg
    1000010671.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım adetim bir hafta gecikti iki tane test yaptım birisini dün gece yaptım birisini sabah ilk yaptığım da hafif silik bir çizgi var ama ikinci de yok sizce durum nedir lütfen yardımcı olur musunuz
Canım çizgiyi bende görüyorum umudunu kırmak istemem ama kist olanlarda çizgi çıktığı oluyor diye biliyorum en güzeli sen kan testi verebilirsen kan ver en doğru sonuç orada çıkar

Aile hekimleri grevdeymis acilden de kan almadılar canım çalıştığım için hastaneye de gidemedim

Bende görüyorum iki testtede cizgi

X