Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım adetim bir hafta gecikti iki tane test yaptım birisini dün gece yaptım birisini sabah ilk yaptığım da hafif silik bir çizgi var ama ikinci de yok sizce durum nedir lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım adetim bir hafta gecikti iki tane test yaptım birisini dün gece yaptım birisini sabah ilk yaptığım da hafif silik bir çizgi var ama ikinci de yok sizce durum nedir lütfen yardımcı olur musunuz
Canım çizgiyi bende görüyorum umudunu kırmak istemem ama kist olanlarda çizgi çıktığı oluyor diye biliyorum en güzeli sen kan testi verebilirsen kan ver en doğru sonuç orada çıkar