- 25 Eylül 2024
- 17
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi user17361817
korkmayın hamilelikte farkli belirtiler de yaşardınız şşimdiye kadar olsaydı ulrtasonda da doktor görürdü .belki başka bir rahatsızlığınız vardırAgustosta erkek arkadasımla iliskiye girdik ama icime girmedi o günden beri idrar testi yaptırıyorum hepsinde negatif çıktı ama karnım gün geçtikçe şişiyo ve bagırsaklarımdan sesler geliyor bende böyle olunca geriliyorum tabiki aklıma takılıp duruyo bagırsaklarımdan ses geldigi icin hastaneye gittim kan ve idrar testi verdim bide ultrasona girdim ayrıyetten hcg testi yapmamıs yani doktor bana bisi demedi bende sormadim sesler gecmedi hala bende baska bi hastaneye gittim benden yine kan testi ve idrar testi aldılar ve tsh diye bi test yapmıslar orda da hamile kadınlar 1 2 3 trimester falan yazıyor onu gorunce korktum biraz diğerki gün yine test yaptırdım idrar testi ve yine negatif çıktı ya insan hamile olmadıgını biliyor ama yine de geriliyor cevaplarsaniz sevinirim
Bende biliyorum ama insan düsünmeden de edemiyor bel ağrısı karın sisligi falan var büyük ihtimal strestendir tesekkur ederim cevapladıgınız icinAğustostan bu zamana kadar hamile olsaydınız kesin anlardınız. Tsh tiroit değerleri ile ilgili bir test. 3-4 aylık hamilelikte de mutlaka idrarda çıkardı
Ya cogunluklu tum belirtiler vardi ondan kafamı karıstırdı ama stresten sanirim tesekkur ederim yorumunuz icinkorkmayın hamilelikte farkli belirtiler de yaşardınız şşimdiye kadar olsaydı ulrtasonda da doktor görürdü .belki başka bir rahatsızlığınız vardır
daha erken zaten simdi belli olmaz. 9 ay olsun doğurunca anlaşılır hamilelik var mı yok mu
hamilesin, bebek konuşmaya başlamış hatta sesler onlar.Agustosta erkek arkadasımla iliskiye girdik ama icime girmedi o günden beri idrar testi yaptırıyorum hepsinde negatif çıktı ama karnım gün geçtikçe şişiyo ve bagırsaklarımdan sesler geliyor bende böyle olunca geriliyorum tabiki aklıma takılıp duruyo bagırsaklarımdan ses geldigi icin hastaneye gittim kan ve idrar testi verdim bide ultrasona girdim ayrıyetten hcg testi yapmamıs yani doktor bana bisi demedi bende sormadim sesler gecmedi hala bende baska bi hastaneye gittim benden yine kan testi ve idrar testi aldılar ve tsh diye bi test yapmıslar orda da hamile kadınlar 1 2 3 trimester falan yazıyor onu gorunce korktum biraz diğerki gün yine test yaptırdım idrar testi ve yine negatif çıktı ya insan hamile olmadıgını biliyor ama yine de geriliyor cevaplarsaniz sevinirim
ilişkiye girmiş ama içine girmemiş.. başka bir evre bu biz anlamayızhamilesin, bebek konuşmaya başlamış hatta sesler onlar.
Hay Allahım sen akıl fikir verilişkiye girmeden bebek bekleyene kadar biyoloji öğren biraz
hamilesin, bebek konuşmaya başlamış hatta sesler onlar.
Hay Allahım sen akıl fikir verilişkiye girmeden bebek bekleyene kadar biyoloji öğren biraz
ilişkiye girmiş ama içine girmemiş.. başka bir evre bu biz anlamayız
Koskoca bagırsak probleminiz var hayırlı olsun.. Adet olamıyorsanız adet sokturucu içip odem atıcı cay tavsıye edrrım. Ayaklar ve karın sıcak tutun. Dahiliyeye bunum ıcın gorunun derımBende biliyorum ama insan düsünmeden de edemiyor bel ağrısı karın sisligi falan var büyük ihtimal strestendir tesekkur ederim cevapladıgınız icin
İsin garibi hicbirseyim yokmus ilk hastaneye gittigimde butun testleri yaptılar biseyin yok dediler psikologa gitmemi ya da gastroentorolojiye gitmemi soyledi dahiliyeKoskoca bagırsak probleminiz var hayırlı olsun.. Adet olamıyorsanız adet sokturucu içip odem atıcı cay tavsıye edrrım. Ayaklar ve karın sıcak tutun. Dahiliyeye bunum ıcın gorunun derım
Hamıle olmadıgınız kesın bıraz rahatlamaya bakın ozmn. Gecmiş olsunİsin garibi hicbirseyim yokmus ilk hastaneye gittigimde butun testleri yaptılar biseyin yok dediler psikologa gitmemi ya da gastroentorolojiye gitmemi soyledi dahiliye