Reglniz geciktiyse test yapın bence inşallah vardırMerhaba ben aranıza yeni katıldım. Yeni evliyim çocuk istiyoruz ve bu ovulasyon vs çok takip etmiyorum adetim 3 gün geçti düzenlidir mide bulantım var arada kusmam var göğüslerim aşırı derece de şiş. Normalde ilk karnım ağrımaya başlar sonrasında bel ağrım ortaya çıkardı fakat bu ay bel ağrım var ve kasık ağrım çok az iğne batması gibi. Başım çok ağrıyor uykum da aynı şekilde çok fazla hamile olabilir miyim acaba test yapmalı miyim yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim?
Korkuyorsunuz sizi anlıyoruz :) bizzat bizlerde bu budurum yaşıyoruz ama kendinize zarar veriryorsunuz düşünmekten :) en güzeli test yapmak hayatın sonu değil bu ay olmazsa dahi diğer aylar var Rabbim nasip etsin hepimize inşallah ♡♡Açıkçası korkuyorum biraz negatif çıkarsa uzulucem uzun zamandır sizleri bu platformu takip ediyorum ve gerçekten hepiniz bir arada arkadaş gibisiniz buna bayıldım ve sizinle paylaşmak istedim inşallah öyledir
Rabbım isteyen herkese nasip oKorkuyorsunuz sizi anlıyoruz :) bizzat bizlerde bu budurum yaşıyoruz ama kendinize zarar veriryorsunuz düşünmekten :) en güzeli test yapmak hayatın sonu değil bu ay olmazsa dahi diğer aylar var Rabbim nasip etsin hepimize inşallah ♡♡
Rabbım isteyen herkese nasip o
etsin hayırlı evlatlar
Amin canmİnşallah amin cümlemize
Ayni belirtiler her reglimde bende oluyor gebelik ve regl belirtileri cok benzer maalesefMerhaba ben aranıza yeni katıldım. Yeni evliyim çocuk istiyoruz ve bu ovulasyon vs çok takip etmiyorum adetim 3 gün geçti düzenlidir mide bulantım var arada kusmam var göğüslerim aşırı derece de şiş. Normalde ilk karnım ağrımaya başlar sonrasında bel ağrım ortaya çıkardı fakat bu ay bel ağrım var ve kasık ağrım çok az iğne batması gibi. Bi de bacaklarım çok ağrıyor yani sol bacağım özellikle esim kuruntu yapiyorsun diyo ama bilmiyorum Başım çok ağrıyor uykum da aynı şekilde çok fazla hamile olabilir miyim acaba test yapmalı miyim yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim?
Benim de her reglimde oluyodu ama karnım dediğim gibi normalde çok ağrır ama iğne batmasi var sadece bi de evet göğüslerim kenarları aciyodu ama bu sefer uç kısımları acıyoAyni belirtiler her reglimde bende oluyor gebelik ve regl belirtileri cok benzer maalesefinşallah bebiş vardır. Bende 10 gun kala bel agrisi kasik agrisi surekli wc gitme, bacak agrisi var. Bir de goguslerimin yanlari asiri aciyo icten bir agri sizi var normalde hic bir adetimde olmamisti ama her adet farkli oldugu icin insan sevinemiyor. 6 gunum var bata iyi bsarediyorsun sen canim gunun gecmis ben olsam hemen yapardim yarin sbaah ilk idrarla :)
İnşallah güzel haberler aliriz bu hafta diyelim :) canim bize de yaz :)Benim de her reglimde oluyodu ama karnım dediğim gibi normalde çok ağrır ama iğne batmasi var sadece bi de evet göğüslerim kenarları aciyodu ama bu sefer uç kısımları acıyo