- 3 Ekim 2024
- 25
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi dhdugcucduf
:) spermler bacaklı canlılar degıl sıvı ıcınde yuzuyorlar. Raftingdeki gibi bayırlar taşlar engebeler aşıyor diye aklına gelmesin yogunlugu mıktarı ısısı ph ı coook uygun olacak ki yaşayacak. Yoksa ölüyor dışarda hele hıc durmaz Dısardan değmeyle uca zıplaya rahmine giremez . Ha zaten bı de hormonlarınızın içinden gecıyosunuz korkup ertesi gün hapı ıce ıce. Korunmayı ogrenın . Prezervatifi misal. Sevgiliceezinizin gönlü olacka diye stresten 5 ay bile adetınız gecıkır.Meraba bosalirken vajinama sperm geldi hemen sildim peceteyle sonraki gun ertesi gun hapida aldim
Adet oldum o ay ama bu ay 4 gun geciktim bi kere adet oldugum icin hamile degilimdir demj
Hamilesin. İlk gördüğün de yerleşme kanaması.Meraba bosalirken vajinama sperm geldi hemen sildim peceteyle sonraki gun ertesi gun hapida aldim
Adet oldum o ay ama bu ay 4 gun geciktim bi kere adet oldugum icin hamile degilimdir demj
Hamilesin. İlk gördüğün de yerlesmeMeraba bosalirken vajinama sperm geldi hemen sildim peceteyle sonraki gun ertesi gun hapida aldim
Niye kız vajinismus olup vajina üstüne boşalmaya hamile kalıyor.:) spermler bacaklı canlılar degıl sıvı ıcınde yuzuyorlsr. Raftingdeki gibi bayırlar taşlar engebeler aşıyor diye aklına gelmesin yogunlugu mıktarı ısısı ph ı coook uygun olacak ki yaşayacak. Dısardan değmeyle uca zıplaya rahmine giremez . Ha zaten bı de hormonlarınızın içinden gecıyosunuz korkup ertesi gün hapı ıce ıce. Korunmayı ogrenın . Prezervatifi misal. Sevgiliceezinizin gönlü olacka diye stresten 5 ay bile adetınız gecıkır.
Allah Alah. En azından vajina girişine akması lazım bişi olması lazım .... Sımdı kızce adet olmus. Gidipte vajinasının agzının ıcıne bosaldıyysa tabi ki rısk var üstü dıyor:) vajinanın ustu dedıgımız yer neresi tam olarak . ?Hamilesin. İlk gördüğün de yerlesme
Niye kız vajinismus olup vajina üstüne boşalmaya hamile kalıyor.
Meraba bosalirken vajinama sperm geldi hemen sildim peceteyle sonraki gun ertesi gun hapida aldim
Ama normal adetim gibi olduHamilesin. İlk gördüğün de yerlesme
Niye kız vajinismus olup vajina üstüne boşalmaya hamile kalıyor.
:) spermler bacaklı canlılar degıl sıvı ıcınde yuzuyorlar. Raftingdeki gibi bayırlar taşlar engebeler aşıyor diye aklına gelmesin yogunlugu mıktarı ısısı ph ı coook uygun olacak ki yaşayacak. Yoksa ölüyor dışarda hele hıc durmaz Dısardan değmeyle uca zıplaya rahmine giremez . Ha zaten bı de hormonlarınızın içinden gecıyosunuz korkup ertesi gün hapı ıce ıce. Korunmayı ogrenın . Prezervatifi misal. Sevgiliceezinizin gönlü olacka diye stresten 5 ay bile adetınız gecıkır.
Şaka yapıyorum, içtiğin Ella yan etki yapmış. Bir dahaki buluşmada ilişkinin en başından en sonuna kadar kondom taksın.Ama normal adetim gibi oldu
?? Sen bi 98 kişiye daha sor. Yüzde alırsın.Eminmisin peki
lliskiye Girmedim zaten cok tesekkur ederimŞaka yapıyorum, içtiğin Ella yan etki yapmış. Bir dahaki buluşmada ilişkinin en başından en sonuna kadar kondom taksın.
Surtunsen de kullan.I
lliskiye Girmedim zaten cok tesekkur ederim