Hamile miyim?

rose2201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
6
1
23
Merhaba arkadaşlar ben fikir almak için burdayım 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bi bebeğim var adetim bu ay 15 gün gecikti ama az az kanamam var çamaşırımda biri erken gebelik testi biri de kaset test olmak üzere evde iki idrar testi yaptım ve ikisi de pozitif çıktı çizgiler baya koyu ve çok hafif de olsa karın ağrım ve sancılarım geliyo adet olacakmışım gibi ve pazartesi kan vermeye gideceğim ama internette okuduğuma göre idrara kan karışırsa testler yanlış pozitif gösterebilirmiş ya da iki kez yaşadığım baş dönmesinden dolayı dış gebelik olabilirmiş lütfen beni aydınlatır mısınız kafam çok karışık

Yerleşme kanaması olabilir. İnternete güvenmeyin. Doktora gidin. Ben de aynı durumu yaşadım. Senelerce tüp bebek tedavisi gördüm. 10 aylık ikizlerim varken tek ilişki ile hamile kaldım. Şuan hamileyim.

Tatlım yerleşme kanaması olabilir yerleşme kanaması olduktan sonra da testlere yansıyormuş garantiye al ve kan ver bence interneti boşver hakkında hayırlısı olsun

Yerleşme kanaması olabilir. İnternete güvenmeyin. Doktora gidin. Ben de aynı durumu yaşadım. Senelerce tüp bebek tedavisi gördüm. 10 aylık ikizlerim varken tek ilişki ile hamile kaldım. Şuan hamileyim.
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de yarın göreceğim inşallah

Testlerinizin resimlerini atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…