- 8 Ağustos 2024
- 216
- 105
- 27
-
- Konu Sahibi AcemiGebe111
Kızlar merhaba, predictor testi yaptım dün gece. Ben erken gebelik testi diye aldım ama predictor express miş. Okuduğumda adet gününde ya da gecikmede yapılması gerektiği yazıyor. Ben yinede yaptım. Adetim bir uygulamaya göre çarşamba, bir uygulamaya göre de salı günü olması gerekiyor. İkinci çizgi silik değil pespembe de değil. Yumurtlamam da 24eylül. 25 eylül çatlama. Sizce hamilelik var mı ? Bekleyeyim mi biraz daha.
Sadece ilk fotografiniz net çıkmış diğerleri bulanık. O da çok uzaktan çekilmiş ama çizgi var gibi gördüm ben. Sabah kan verin eğer çizgi varsa ve 5-10 dk içinde çıktıysaKızlar merhaba, predictor testi yaptım dün gece. Ben erken gebelik testi diye aldım ama predictor express miş. Okuduğumda adet gününde ya da gecikmede yapılması gerektiği yazıyor. Ben yinede yaptım. Adetim bir uygulamaya göre çarşamba, bir uygulamaya göre de salı günü olması gerekiyor. İkinci çizgi silik değil pespembe de değil. Yumurtlamam da 24eylül. 25 eylül çatlama. Sizce hamilelik var mı ? Bekleyeyim mi biraz daha.
Sadece ilk fotografiniz net çıkmış diğerleri bulanık. O da çok uzaktan çekilmiş ama çizgi var gibi gördüm ben. Sabah kan verin eğer çizgi varsa ve 5-10 dk içinde çıktıysa
var canım hayırlı olsunEve yeni gelebildim ve test yaptım. Eczanede sadece artımed vardı. Yanına da vex isimli kaset testi aldım ikisini de aynı anda yaptım. İkiside çok silik çıktı. 2 ay önce kimyasal yaşadığım için bilemiyorum da ne olacağını.
Evet bunda baya belli diğerleri biraz zor gözüküyor.Zaten biri kaset testi sanirim daha geç gözükür onda. Sabah ilk idrarla yapsaydin.Kız bunları alıp uğraşacağına kan testi versene hem daha net olurdu kimyasal gebelik açısındanYa çünkü eşimden gizli çekmeye çalışıyorum ondan böyle olmuş
3 dk içinde çıktı
Ya sorma bunları yaparken bende böyle düşündüm deEvet bunda baya belli diğerleri biraz zor gözüküyor.Zaten biri kaset testi sanirim daha geç gözükür onda. Sabah ilk idrarla yapsaydin.Kız bunları alıp uğraşacağına kan testi versene hem daha net olurdu kimyasal gebelik açısındanböyle insan var mı yok mu anlayamiyor kafa karışıyor. Umarım bu sefer istediğin gebeliğe ulaşmissindir
Kan verdim sonundaEvet bunda baya belli diğerleri biraz zor gözüküyor.Zaten biri kaset testi sanirim daha geç gözükür onda. Sabah ilk idrarla yapsaydin.Kız bunları alıp uğraşacağına kan testi versene hem daha net olurdu kimyasal gebelik açısındanböyle insan var mı yok mu anlayamiyor kafa karışıyor. Umarım bu sefer istediğin gebeliğe ulaşmissindir
Gayet güzel gelmiş iki gün sonra tekrar var artışına bak. Hadi hayırlı olsunKan verdim sonundaBeta 103 geldi.
Teşekkür ederimGayet güzel gelmiş iki gün sonra tekrar var artışına bak. Hadi hayırlı olsun
358 çıktı değerim. Ama 48 saat sonra değilde 57 saat sonra verdim ondan sanırım 3 kattan fazlaGayet güzel gelmiş iki gün sonra tekrar var artışına bak. Hadi hayırlı olsun
Güzel artmış ama mutlaka 48 saate vermeye çalışın doktor kontrolünde önemli oluyor çünkü sağlıklımı değilmi diye bakıyorlar358 çıktı değerim. Ama 48 saat sonra değilde 57 saat sonra verdim ondan sanırım 3 kattan fazla
Bence saati önemli değil. Önemli olan düzenli artış olması ve şuan gayet iyi gidiyor. Haftaya muayeneye cagirir büyük ihtimal358 çıktı değerim. Ama 48 saat sonra değilde 57 saat sonra verdim ondan sanırım 3 kattan fazla
belirtileriniz nelerdii benim adete 6 gün var kasık bel ağrım var bugün biraz da göğüs hassasiyeti başladı bilemiyorum358 çıktı değerim. Ama 48 saat sonra değilde 57 saat sonra verdim ondan sanırım 3 kattan fazla
Kızlar merhaba, predictor testi yaptım dün gece. Ben erken gebelik testi diye aldım ama predictor express miş. Okuduğumda adet gününde ya da gecikmede yapılması gerektiği yazıyor. Ben yinede yaptım. Adetim bir uygulamaya göre çarşamba, bir uygulamaya göre de salı günü olması gerekiyor. İkinci çizgi silik değil pespembe de değil. Yumurtlamam da 24eylül. 25 eylül çatlama. Sizce hamilelik var mı ? Bekleyeyim mi biraz daha.
Benim pek belirtim yoktu. Sadece 1 haftadır kasık ağrısı vardı. Şüphelendiren hep aynı yönde sol tarafta olmasıydı. Çünkü adet ağrısı genel ağrıyor bende. Bu sadece sol taraf. Adetime iki gün kala bir bulantı yaşadım geçmeyen. Akşamına test yaptım pozitif çıktı.belirtileriniz nelerdii benim adete 6 gün var kasık bel ağrım var bugün biraz da göğüs hassasiyeti başladı bilemiyorum