Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O neden olmuştur acabaBu kadar erken yerleşme kanaması olmaz, ara kanama olabilir.
Az önce yaptım tek çizgi ama erken yaptığım için negatif olduğunu söyleyenler var imkansız mı hamile olmam çok istiyordumErken gebelik testlerinden kullan bakalım çizgi çıkarsa doktora görünmede fayda var umarım güzel sonuçlar alırsın
Regl günün zamanında mı oldu zamanında regl olduysan ve her zamanki gibi aynı sürede sürdüyse gebelik olmuyor ama içinde bir his varsa hastaneye gidip beta hcgne bir baktır derim seni en iyi sen bilirsin
Bebeklerimiz sağlıkla olsun inşallah güzel haberlerle buluşalım allahım nasibimizi tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada bende bebek istiyorum inşallah güzel haberler vermekte nasip olur
Ablalar selam 19 eylülde regl oldum. 23 eylülde bitti. Dün pembe kırmızı şekilde ara ara lekelenmem oldu bugünde devam etti kahverengi pembe renginde sizde
Tutunmada kan öyle gelmez hemen bir kaç ay gecer . Düşük de agri olur . Ama adetinde gecikme vs var miAblalar selam 19 eylülde regl oldum. 23 eylülde bitti. Dün pembe kırmızı şekilde ara ara lekelenmem oldu bugünde devam etti kahverengi pembe renginde sizde yerleşme kanaması olabilir mi yeni evliyim lütfen fikir verin yarın doktora gitmeli miyim
Kanda çıkar mı yarın kan versemBebek olsa bile bu kadar erken testte belli olmaz
Sanmıyorum biraz daha bekleyinKanda çıkar mı yarın kan versem
Ne zormuş beklemek hiç hamile olup regl olana denk gelmedim imkansız mıdır kanama olsa hamile olunmaz mıSanmıyorum biraz daha bekleyin
23 eylülde regliniz bitmiş muhtemelen şu an yumurtlama dönemindesiniz bu sebeple de ara kanama yaşadınız. Benim de yumurtlama döneminde kanamam olur. Daha yumurtlama dönemi yeniyken nasıl testte çıksın en az 14 gün üstüne koymanız lazım. He diyelim regli biter bitmez yumurtladınız da döllendi yumurta (ki çok düşük bir ihtimal) o bile testte çıkmaz şu anNe zormuş beklemek hiç hamile olup regl olana denk gelmedim imkansız mıdır kanama olsa hamile olunmaz mı
Adet olduktan sonra nasil gebe kalcaksiniz acaba?Ablalar selam 19 eylülde regl oldum. 23 eylülde bitti. Dün pembe kırmızı şekilde ara ara lekelenmem oldu bugünde devam etti kahverengi pembe renginde sizde yerleşme kanaması olabilir mi yeni evliyim lütfen fikir verin yarın doktora gitmeli miyim