Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten miiiiiEvet. Kan verin![]()
Çizgi silik ama pembe. Gebelik var,test bozuk değilse. Başka bir test daha yapın ama belli ki çizgi kuruma çizgisi falan değil. Bence kan veringerçekten miiiii![]()
Teşekkür ederimÇizgi silik ama pembe. Gebelik var,test bozuk değilse. Başka bir test daha yapın ama belli ki çizgi kuruma çizgisi falan değil. Bence kan verin![]()
Teşekkür ederimBen bu testle öğrendim. Aynı bu sekilde silik baslamisti. Her sabah ayni saatte ilk idrarla tekrarladim ve rengi koyulasti. Reglim geçtiği gibi kan verdim. Reglden önce ise hiç gitmeyin. Geçer geçmez gidin. Bir çok gebelik regl öncesi kimyasalla sonuçlanır.
Kani ayni laboratuvarda aynı saatte 3 günde bir vererek ilerletmenizi 3-5 bin civari doktora gitmenizi öneririm.
Benimki de böyle çıktı ama 2 saat sonra falan çıktı . Pembe olması kafamı karıştırdı kuruma çizgisi her türlü ayırt ediliyo ama bunda şüpheye düştümÇizgi silik ama pembe. Gebelik var,test bozuk değilse. Başka bir test daha yapın ama belli ki çizgi kuruma çizgisi falan değil. Bence kan verin![]()
Kuruma bu ilk 10dkyı baz alınBenimki de böyle çıktı ama 2 saat sonra falan çıktı . Pembe olması kafamı karıştırdı kuruma çizgisi her türlü ayırt ediliyo ama bunda şüpheye düştüm
2 saat sonra çıkan çizgi sizi yanıltırBenimki de böyle çıktı ama 2 saat sonra falan çıktı . Pembe olması kafamı karıştırdı kuruma çizgisi her türlü ayırt ediliyo ama bunda şüpheye düştüm
Evet aynen öyle yaptı2 saat sonra çıkan çizgi sizi yanıltır
Canımmm benimde böyle coktı cok tebrik ederim bir iki tane daha alop dene at buraya yeni hamile olsugun icin ikincisi silikkkHamile miyim yardımcı olur musunuz lütfen
Anne ben burdayım diye elle sallıyorRegl dönemime 4 gün var dayanamadım sabah ilk idrar ile test yaptım test sonucu da böyle sizce gebelik var mı?
Benim yaptığım da hemen çizgi olustu askm yaptım hemen çektim fotoğrafını bekletmedimBenimki de böyle çıktı ama 2 saat sonra falan çıktı . Pembe olması kafamı karıştırdı kuruma çizgisi her türlü ayırt ediliyo ama bunda şüpheye düştüm
Ay çok mutlu oldum şu anAnne ben burdayım diye elle sallıyor![]()
Tamam askm teşekkür ederiiimmmmCanımmm benimde böyle coktı cok tebrik ederim bir iki tane daha alop dene at buraya yeni hamile olsugun icin ikincisi silikkk