Hamile miyim

ebru2816

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
112
Puanlar
23
Adetim 2 gün geçti çamur gibi akıntı gelmiş pede adet olcam diye koymuştum bugün test versem mi beklesem mi biraz su içmek midemi bulandırıyor başka belirti yok yoksa beklimmi biraz da yardımcı olur musunuz yasayanlar

regl döngün düzenli ise kaset testlerden yap önce . daha once gecıkmen olmusmuydu tam zamanındamı olursun.

regl döngün düzenli ise kaset testlerden yap önce . daha once gecıkmen olmusmuydu tam zamanındamı olursun.
Daha önce gecikmem olmadı ilk defa böyle oldu az önce sağlık kabinine sordum pazartesiye kadar bekleyelim dedi gel de bekle 1 senedir deniyoruz

Daha önce gecikmem olmadı ilk defa böyle oldu az önce sağlık kabinine sordum pazartesiye kadar bekleyelim dedi gel de bekle 1 senedir deniyoruz
canım heyecanını anlıyorum hadi bi eczaneye git test al pazartesıye kadar kendıne ezıyet etme.

Umarım olur korkuyorum negatif görmekten

muhtemelen dış gebelık yasıyorsun canım vucut kendısı sonladırıyor, vucudun kendısı atmasıda iyi birşey bazı kadınlarda operasyon gerekıyor. bu tarz sonlanan gebelıkler genellıkle saglıksız oldugu ıcın boyle oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…