Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl döngün düzenli ise kaset testlerden yap önce . daha once gecıkmen olmusmuydu tam zamanındamı olursun.Adetim 2 gün geçti çamur gibi akıntı gelmiş pede adet olcam diye koymuştum bugün test versem mi beklesem mi biraz su içmek midemi bulandırıyor başka belirti yok yoksa beklimmi biraz da yardımcı olur musunuz yasayanlar
Daha önce gecikmem olmadı ilk defa böyle oldu az önce sağlık kabinine sordum pazartesiye kadar bekleyelim dedi gel de bekle 1 senedir deniyoruzregl döngün düzenli ise kaset testlerden yap önce . daha once gecıkmen olmusmuydu tam zamanındamı olursun.
canım heyecanını anlıyorum hadi bi eczaneye git test al pazartesıye kadar kendıne ezıyet etme.Daha önce gecikmem olmadı ilk defa böyle oldu az önce sağlık kabinine sordum pazartesiye kadar bekleyelim dedi gel de bekle 1 senedir deniyoruz
Erken mi kaset micanım heyecanını anlıyorum hadi bi eczaneye git test al pazartesıye kadar kendıne ezıyet etme.
Bence erken alın. Erkenler daha hassas oldukları için hemen tespit edebiliyorlar.Erken mi kaset mi
TeşekkürlerBence erken alın. Erkenler daha hassas oldukları için hemen tespit edebiliyorlar.
Bence erken alın. Erkenler daha hassas oldukları için hemen tespit edebiliyorlar.
Bence erken alın. Erkenler daha hassas oldukları için hemen tespit edebiliyorlar.
merhaba yaptınızmı testınızıUmarım olur korkuyorum negatif görmekten
Evetmerhaba yaptınızmı testınızı
sonucunuz ne cıktı pekı
Şuan hamileyim fakat kanamam var 139 ken 115e düştü doktor 2 günde bir betaya baktir dedisonucunuz ne cıktı pekı
Hiç birsey yapmadılar kafayı yicem düşük yapıyorum muhtemelen şuan çok kötüyümsonucunuz ne cıktı pekı
kanamanız yada kahverengı akıntınız varmı pekiŞuan hamileyim fakat kanamam var 139 ken 115e düştü doktor 2 günde bir betaya baktir dedi
Kanamam varkanamanız yada kahverengı akıntınız varmı peki
progestan falandamı yazmadılar baska bır saglık kurulusuna gttınızmıHiç birsey yapmadılar kafayı yicem düşük yapıyorum muhtemelen şuan çok kötüyüm
Hiç birsey yazmadı ilaç falanda mı yok dedim alttan baktı birsey göremedi karından baktı göremediprogestan falandamı yazmadılar baska bır saglık kurulusuna gttınızmı
muhtemelen dış gebelık yasıyorsun canım vucut kendısı sonladırıyor, vucudun kendısı atmasıda iyi birşey bazı kadınlarda operasyon gerekıyor. bu tarz sonlanan gebelıkler genellıkle saglıksız oldugu ıcın boyle oluyordur.Kanamam var
beta 139 iken zaten goremez beta degerının en az 2500 olması lazım kese gormek ıcınHiç birsey yazmadı ilaç falanda mı yok dedim alttan baktı birsey göremedi karından baktı göremedi