Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi gzdhkc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sence hamile olabilir misin ? Yumurtlama dönemi bile değil. Ayrıca sevişirken korunun lütfen sadece çocuk için değil sağlık için de. Geri çekilme dışa boşalma bunlar korunma yöntemi değildir. Prezervatif , hap, iğne vs vs bunlarla korun düzenli bir ilişkin varsa.herkese merhaba
evli değilim ve erkek arkdaşımla 6,7 nisanda birlikte olduk ve ben 9unda regl oldum. Reglim bitmesine rağmen hala şişliğim, gazım ve karın ağrım var bunun nedeni hamilelik olabilir mi? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım?
korunuyoruz zaten sadece içime şüphe düştü.Sence hamile olabilir misin ? Yumurtlama dönemi bile değil. Ayrıca sevişirken korunun lütfen sadece çocuk için değil sağlık için de. Geri çekilme dışa boşalma bunlar korunma yöntemi değildir. Prezervatif , hap, iğne vs vs bunlarla korun düzenli bir ilişkin varsa.
Yaşını bilmiyorum umarım reşitsindir. İlişkinin en başından itibaren korunduysan ,ilişki sırasında yırtılma ,patlama ,çıkma vs olmadığı sürece hamile kalman zor. Madem düzenli bir ilişkin var yumurtlama günlerini takip edip daha güvenli bir ilişki de yasayabirsin. Sakin seni Ella hapa yonlendirecek durumlara düşme.korunuyoruz zaten sadece içime şüphe düştü.
27 yaşındayım :)) düzenli korunuyoruz ama ilk ilişkiden sonra sperm kalıp diğer ilişki başladığında o sperm hamile bırakır mı diye düşündümYaşını bilmiyorum umarım reşitsindir. İlişkinin en başından itibaren korunduysan ,ilişki sırasında yırtılma ,patlama ,çıkma vs olmadığı sürece hamile kalman zor. Madem düzenli bir ilişkin var yumurtlama günlerini takip edip daha güvenli bir ilişki de yasayabirsin. Sakin seni Ella hapa yonlendirecek durumlara düşme.
İlişkinin başında tekrar yeni bir prezervatif taktiysa hamile bırakmaz. Merak etme27 yaşındayım :)) düzenli korunuyoruz ama ilk ilişkiden sonra sperm kalıp diğer ilişki başladığında o sperm hamile bırakır mı diye düşündüm
Bir süre takmadı sonra taktıİlişkinin başında tekrar yeni bir prezervatif taktiysa hamile bırakmaz. Merak etme
Regl olmasaydın risk vardı. Ama regl olmuşsun o yüzden risk yok. Ama bunu normal gününde oldugun bir zaman diliminde yaparsa hamile kalabilirsin. 27 yaşında herhangi bir hormonel problemin yoksa senin yumurtalıklar cayır cayır sperm bekliyordur. Bir dahaki ilişkide en. Başından takmasini ısrarla belirt. İsterse on kez yapsın her seferinde ilk başta taksın.Bir süre takmadı sonra taktı
Daha önce de hep böyle yaptık bi sorun olmadı ama bu sefer içime kurt düştü, teşekkürler yorumun içinRegl olmasaydın risk vardı. Ama regl olmuşsun o yüzden risk yok. Ama bunu normal gününde oldugun bir zaman diliminde yaparsa hamile kalabilirsin. 27 yaşında herhangi bir hormonel problemin yoksa senin yumurtalıklar cayır cayır sperm bekliyordur. Bir dahaki ilişkide en. Başından takmasini ısrarla belirt. İsterse on kez yapsın her seferinde ilk başta taksın.
Olmayacağı anlamına gelmez ama :) platforma bak istersen hepsi kaza sonucu hamileDaha önce de hep böyle yaptık bi sorun olmadı ama bu sefer içime kurt düştü, teşekkürler yorumun için
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
İlişkiden sonra adet gormussen gebe değilsin .emin ol imkansz birşey hamile olup adet olmak.enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.insanin özeli hayati kendine ama bana göre yıllar sonra pişman olacağım şeyler yapma.insan evlenir çocukları olur.onlara doğruyu gösterirken kendi yaptığımız hatalar gözümüzün önüne gelir...dönüşü olamayan şeyler yapmayinherkese merhaba
evli değilim ve erkek arkdaşımla 6,7 nisanda birlikte olduk ve ben 9unda regl oldum. Reglim bitmesine rağmen hala şişliğim, gazım ve karın ağrım var bunun nedeni hamilelik olabilir mi? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım?
İlişkiden sonra adet gormussen gebe değilsin .emin ol imkansz birşey hamile olup adet olmak.enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.insanin özeli hayati kendine ama bana göre yıllar sonra pişman olacağım şeyler yapma.insan evlenir çocukları olur.onlara doğruyu gösterirken kendi yaptığımız hatalar gözümüzün önüne gelir...dönüşü olamayan şeyler yapmay