• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

seln05

Üye
Kayıtlı Üye
Bu ay 3 gün geç regl oldum 3 gün sürdü nerdeyse son gün ped bile takmadım kırmızı ve pembeye dönüktü yoğun değildi askeri yerde kaldığım için eczane ve hastane yok merkeze uzağım evde nasıl öğrenebilirim annem bize hamile iken regli olduğunu söyleyince biraz kafam karıştı yardım edin🤦

Bu ay 3 gün geç regl oldum 3 gün sürdü nerdeyse son gün ped bile takmadım kırmızı ve pembeye dönüktü yoğun değildi askeri yerde kaldığım için eczane ve hastane yok merkeze uzağım evde nasıl öğrenebilirim annem bize hamile iken regli olduğunu söyleyince biraz kafam karıştı yardım edin🤦
Üzerine görme olabilir, stresten, yerleşme, hava değişimi gibi sebeplerden de olabilir en güzel cevabı idrar yada kan testi verecektir.

Bildiğim kadarıyla bı ped dolusu olduysa o adettir cnm. Ha bu aylık böyle olmuş olabilir sebebini çok bilmesem de. Zaman zaman değişir kanama miktari

Bir yerde görmüştüm bi kaba tuz dök üzerine işe 20 dk sonra köpürürse gebesindir, biraz garip ama deneyenler işe yaradığını söylemiş

Back
X