- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 13
- 20
- Konu Sahibi Betulqasem
-
10 gun once erken yapmissin zaten. Smdi bidaha yap bence test varsa elindeKizlar hepinize selamm oncelikle rabbim kimin ne muradi varsa tez zamanda versin bi konuda tecrubenize igtiyacim var 2 yillik evliyim cocuk sagibi olmayi basindan beri istitoruz ilkbi yil onemsemedim sonra doktora gittik hersey normal pcos cikti sadece arastirdim sogan kuru cikti hep bu ay yaptim yaklasik 10 gundur kasiklarim belim ve ayaklarim cok agriyor bugun adet gunum ama olmadim dunde kahverengi bisey geldi ama kan degil akinti degil garip yapiskan bisey sizce hamile olabilir miyim10 gun once test negatifti boyle olup hamile olan varmi
Cikar mi ki testte onerdiginiz bi marka varmi bazen pozitif oluyor kabda cikmiyormusO kahverengi akinti yerlesme kanamasi olabilir. Benimde oyle olmustu adet gunum gelmeden. Sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Bence test yap.
Suan yok ama yarin da olmazsam yapayim cikar mi testte bazen yalanci pozitiz cikiyormus10 gun once erken yapmissin zaten. Smdi bidaha yap bence test varsa elinde
Tamam cok tesekkur ederimRegli zamanı olduğu için her testte pozitifi çıkma olasılığı yüksek..
Eğer bu ay negatifi görürsen
Proxyfemin talviyesini al pcoslular özellikle yumurta çalıştırıcı takviye almak zorunda soğan kürü rahim temizleyicidir söktürücüdür yumurta çalıştıran doğal birşey arıyorsan da yaban mersini Ekstraktı al...
Burdan okudugum bilgilere dayanarak soyluyorum cikar bence yarin yapsan :) kiz seninki pozitif cikarsa bende sogan kürü denicem hadi bakalim:)Suan yok ama yarin da olmazsam yapayim cikar mi testte bazen yalanci pozitiz cikiyormus
Ben normal serit ucuz test yapmistim adetten 5 gun once. Silik cizgiyi gormustumCikar mi ki testte onerdiginiz bi marka varmi bazen pozitif oluyor kabda cikmiyormus
Ayyy hadi insallah gaza geldim insallah insallah vardir cok istiyoruz insallah hepimizin vardirBurdan okudugum bilgilere dayanarak soyluyorum cikar bence yarin yapsan :) kiz seninki pozitif cikarsa bende sogan kürü denicem hadi bakalim:)
Bide ben deneyim bakalim yarinda olmazsamBen normal serit ucuz test yapmistim adetten 5 gun once. Silik cizgiyi gormustum
Insallah cnm. Yarn test yaparsan haber ver mutlaka burdan:))Ayyy hadi insallah gaza geldim insallah insallah vardir cok istiyoruz insallah hepimizin vardir
Verecegim mutlaka isten cikinca bi alayim da yapayimInsallah cnm. Yarn test yaparsan haber ver mutlaka burdan:))
bana da doktor pkos var dedi bir de süt hormonum düşük çıktı bunlar için hsg istedi siz böyle birşey yaptınız mı , 3 yıllık evliyim doğum kontrol hapi kullandim 1,5 yıl , gecen sene kasımda bıraktım ilacı o günden beri bebek düşünüyoruz inşallah soğan kürünün faydası olur, adet gecikmem var pkostan dolayı o yüzden gününe bakmadan başladım soğan kürüne ,rahim filmi çektirmeden inşallah hamile kalirim hiç ıstemiyorum çok korkutucuKizlar hepinize selamm oncelikle rabbim kimin ne muradi varsa tez zamanda versin bi konuda tecrubenize igtiyacim var 2 yillik evliyim cocuk sagibi olmayi basindan beri istitoruz ilkbi yil onemsemedim sonra doktora gittik hersey normal pcos cikti sadece arastirdim sogan kuru cikti hep bu ay yaptim yaklasik 10 gundur kasiklarim belim ve ayaklarim cok agriyor bugun adet gunum ama olmadim dunde kahverengi bisey geldi ama kan degil akinti degil garip yapiskan bisey sizce hamile olabilir miyim10 gun once test negatifti boyle olup hamile olan varmi
Balım naptınKizlar hepinize selamm oncelikle rabbim kimin ne muradi varsa tez zamanda versin bi konuda tecrubenize igtiyacim var 2 yillik evliyim cocuk sagibi olmayi basindan beri istitoruz ilkbi yil onemsemedim sonra doktora gittik hersey normal pcos cikti sadece arastirdim sogan kuru cikti hep bu ay yaptim yaklasik 10 gundur kasiklarim belim ve ayaklarim cok agriyor bugun adet gunum ama olmadim dunde kahverengi bisey geldi ama kan degil akinti degil garip yapiskan bisey sizce hamile olabilir miyim10 gun once test negatifti boyle olup hamile olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?