• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Betulqasem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
167
74
13
20
Kizlar hepinize selamm oncelikle rabbim kimin ne muradi varsa tez zamanda versin bi konuda tecrubenize igtiyacim var 2 yillik evliyim cocuk sagibi olmayi basindan beri istitoruz ilkbi yil onemsemedim sonra doktora gittik hersey normal pcos cikti sadece arastirdim sogan kuru cikti hep bu ay yaptim yaklasik 10 gundur kasiklarim belim ve ayaklarim cok agriyor bugun adet gunum ama olmadim dunde kahverengi bisey geldi ama kan degil akinti degil garip yapiskan bisey sizce hamile olabilir miyim10 gun once test negatifti boyle olup hamile olan varmi

O kahverengi akinti yerlesme kanamasi olabilir. Benimde oyle olmustu adet gunum gelmeden. Sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Bence test yap.

Kizlar hepinize selamm oncelikle rabbim kimin ne muradi varsa tez zamanda versin bi konuda tecrubenize igtiyacim var 2 yillik evliyim cocuk sagibi olmayi basindan beri istitoruz ilkbi yil onemsemedim sonra doktora gittik hersey normal pcos cikti sadece arastirdim sogan kuru cikti hep bu ay yaptim yaklasik 10 gundur kasiklarim belim ve ayaklarim cok agriyor bugun adet gunum ama olmadim dunde kahverengi bisey geldi ama kan degil akinti degil garip yapiskan bisey sizce hamile olabilir miyim10 gun once test negatifti boyle olup hamile olan varmi
10 gun once erken yapmissin zaten. Smdi bidaha yap bence test varsa elinde

Regli zamanı olduğu için her testte pozitifi çıkma olasılığı yüksek..
Eğer bu ay negatifi görürsen
Proxyfemin talviyesini al pcoslular özellikle yumurta çalıştırıcı takviye almak zorunda soğan kürü rahim temizleyicidir söktürücüdür yumurta çalıştıran doğal birşey arıyorsan da yaban mersini Ekstraktı al...

Regli zamanı olduğu için her testte pozitifi çıkma olasılığı yüksek..
Eğer bu ay negatifi görürsen
Proxyfemin talviyesini al pcoslular özellikle yumurta çalıştırıcı takviye almak zorunda soğan kürü rahim temizleyicidir söktürücüdür yumurta çalıştıran doğal birşey arıyorsan da yaban mersini Ekstraktı al...
Tamam cok tesekkur ederim

bana da doktor pkos var dedi bir de süt hormonum düşük çıktı bunlar için hsg istedi siz böyle birşey yaptınız mı , 3 yıllık evliyim doğum kontrol hapi kullandim 1,5 yıl , gecen sene kasımda bıraktım ilacı o günden beri bebek düşünüyoruz inşallah soğan kürünün faydası olur, adet gecikmem var pkostan dolayı o yüzden gününe bakmadan başladım soğan kürüne ,rahim filmi çektirmeden inşallah hamile kalirim hiç ıstemiyorum çok korkutucu

Balım naptın

Back