• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

dsadsdsadad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
7
1
1
27
Kızlar merhaba, benim adet döngüm hep düzenli geçer hiç şaşmaz, ek olarak ben hep 70-80li kilolar arasında gidip gelirdim evlendikten sonra 10 kilo daha aldım. Şu son iki haftadır yanaklarımda çok fazla sivilce çıktı. Yarın evleneli bir yıl olucak, temmuz ayında ilk defa adet gecikmesi yaşadım hayatımda herkes evlendikten sonra olur vs demişti test yaptım negatif çıktı doktora gittim pcos değil ama multikist var dedi bir ilaç verdi bunu içince reglin başlar dedi 1 hafta sonra regl oldum aynı zamanda bir vitamin daha verdi poliversin diye her sabah onu da içiyorum. Sat 26 Temmuz ve sonrasında hala regl olmadım dün tekrar bir test yapayım dedim testi yaptım ve çok beklemedim geçen ay yaptığım testler hemen negatif çıkmıştı zaten bir şey çıkmayacağını düşündüğüm için 1-2 dk bekledim tek çizgi görünce poşete attım testi hiç bakmadım. Sabah baktığımda ise test bu şekildeydi sizce hamile miyim? İlk beş dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar normalde biliyorum ama ben 5 dk beklemedim bile sonuç için yaptım ve tek çizgiden sonra bakmadım. Geçen ay yaptığım testlerde sabah baktığımda hep aynı şekilde tek çizgiydi bu arada.Pazartesi tekrar doktora gideceğim.
WhatsApp Image 2023-09-01 at 8.40.49 AM.jpeg

Kızlar merhaba, benim adet döngüm hep düzenli geçer hiç şaşmaz, ek olarak ben hep 70-80li kilolar arasında gidip gelirdim evlendikten sonra 10 kilo daha aldım. Şu son iki haftadır yanaklarımda çok fazla sivilce çıktı. Yarın evleneli bir yıl olucak, temmuz ayında ilk defa adet gecikmesi yaşadım hayatımda herkes evlendikten sonra olur vs demişti test yaptım negatif çıktı doktora gittim pcos değil ama multikist var dedi bir ilaç verdi bunu içince reglin başlar dedi 1 hafta sonra regl oldum aynı zamanda bir vitamin daha verdi poliversin diye her sabah onu da içiyorum. Sat 26 Temmuz ve sonrasında hala regl olmadım dün tekrar bir test yapayım dedim testi yaptım ve çok beklemedim geçen ay yaptığım testler hemen negatif çıkmıştı zaten bir şey çıkmayacağını düşündüğüm için 1-2 dk bekledim tek çizgi görünce poşete attım testi hiç bakmadım. Sabah baktığımda ise test bu şekildeydi sizce hamile miyim? İlk beş dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar normalde biliyorum ama ben 5 dk beklemedim bile sonuç için yaptım ve tek çizgiden sonra bakmadım. Geçen ay yaptığım testlerde sabah baktığımda hep aynı şekilde tek çizgiydi bu arada.Pazartesi tekrar doktora gideceğim. Eki Görüntüle 3294656
Pozitif gibi duruyor kuruma çizgisi bu kadar pembe ve net olmaz sanırım.beklememissinizde zaten, bir test daha yapin derim imkan varsa net anlaşılır.

Kızlar merhaba, benim adet döngüm hep düzenli geçer hiç şaşmaz, ek olarak ben hep 70-80li kilolar arasında gidip gelirdim evlendikten sonra 10 kilo daha aldım. Şu son iki haftadır yanaklarımda çok fazla sivilce çıktı. Yarın evleneli bir yıl olucak, temmuz ayında ilk defa adet gecikmesi yaşadım hayatımda herkes evlendikten sonra olur vs demişti test yaptım negatif çıktı doktora gittim pcos değil ama multikist var dedi bir ilaç verdi bunu içince reglin başlar dedi 1 hafta sonra regl oldum aynı zamanda bir vitamin daha verdi poliversin diye her sabah onu da içiyorum. Sat 26 Temmuz ve sonrasında hala regl olmadım dün tekrar bir test yapayım dedim testi yaptım ve çok beklemedim geçen ay yaptığım testler hemen negatif çıkmıştı zaten bir şey çıkmayacağını düşündüğüm için 1-2 dk bekledim tek çizgi görünce poşete attım testi hiç bakmadım. Sabah baktığımda ise test bu şekildeydi sizce hamile miyim? İlk beş dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar normalde biliyorum ama ben 5 dk beklemedim bile sonuç için yaptım ve tek çizgiden sonra bakmadım. Geçen ay yaptığım testlerde sabah baktığımda hep aynı şekilde tek çizgiydi bu arada.Pazartesi tekrar doktora gideceğim. Eki Görüntüle 3294656
Sanırım hamilesin canım hayırlı olsun 🥰

Hamile gibisin canım ama bence tekrar bir testi tekrarla ve yaptıktan sonra bekle bakalım çift çizgi çıkacak mı

Kızlar tekrar test yaptım ancak bu sefer tek çizgi çıktı gerçekten çok moralim bozuldu sanırım ilk test bozuk, ama bozuk test bu şekilde pozitif gösterir mi onu da bilmiyorum hala regl olmadım ve karnım inanılmaz şekilde şiş

Kızlar tekrar test yaptım ancak bu sefer tek çizgi çıktı gerçekten çok moralim bozuldu sanırım ilk test bozuk, ama bozuk test bu şekilde pozitif gösterir mi onu da bilmiyorum hala regl olmadım ve karnım inanılmaz şekilde şiş
küçükçekmece hastanesinemi gidiyorsun

İlk yaptığınız teste sabah bakınca ikinci çizgiyi görmüşsünüz. O doğru bir sonuç değil zaten.
hamile olsaydınız saniyeler içinde ikinci çizgiyi görürdünüz. İlk testiniz kuruma çizgisi olmuş.
O yüzden diğer iki testiniz negatif. Çünkü zaten başından beri negatif. Umarım hayırlısıyla bebeğiniz olur ama şu an hamile görünmüyorsunuz. Hamile olsanız kesin çift çizgi olurdu. Tekrarladığınız halde çıkmamış.

zgiyi görmüşsünüz. O doğru bir sonuç değil zaten.
hamile olsaydınız saniyeler içinde ikinci çizgiyi görürdünüz. İlk testiniz kuruma çizgisi olmuş.
O yüzden diğer iki testiniz negatif. Çünkü zaten başından beri negatif. Umarım hayırlısıyla bebeğiniz olur ama şu an hamile görünmüyorsunuz. Hamile olsanız kesin çift çizgi olurdu. Tekrarladığını
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm aslında ama geçen ayki gecikmelerimde de sonradan baktığımda negatifti bunda bariz pozitif çıkması beni düşündürdü sadece geçen ay belki 6-7 kere test ypamış olabilirim doktora gidene kadar hepsi de negatifti, yine de hayırlısı olsun inşallah.

küçükçekmece hastanesinemi gidiyorsun
Merhaba bende kücükcekmece kanunuye gittim bana da bu ilaçtan verdiler sonra rahim filmi kan tahlilleri istendi tüm sonuçlar temiz çıkınca tani konuşmayınca adetinin üçüncü günü gel dediler bana üç aylık bir hap vereceğiz sana yine olmasa aşı yapacaz dediler kafam cok karışık madem bisey yok neden olmuyor😔

Siz ikinci testi de erken gebelik testi mi yaptiniz yoksa kaset mi? Kuruma çizgisi bu kadar pembe çıkmaz. Ama bir süre bekleyen test yalancı pozitif çıkarabilir çünkü içerisinde idrar bekledikçe uçaçak ve bu da çizgilerin daha belirgin olmasını sağlayacak. İkinci gebelik testiniz erken gebelik testiyse ve çıkmadıysa diğer i yalancı pozitif

Merhaba bende kücükcekmece kanunuye gittim bana da bu ilaçtan verdiler sonra rahim filmi kan tahlilleri istendi tüm sonuçlar temiz çıkınca tani konuşmayınca adetinin üçüncü günü gel dediler bana üç aylık bir hap vereceğiz sana yine olmasa aşı yapacaz dediler kafam cok karışık madem bisey yok neden olmuyor😔
ben özel küçükçekmece hastanesine gittim kuzum 2.aşılamam tuttu

Back