Z zehracanum Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2023 65 20 18 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi zehracanum #1 Hamile miyim değil miyim anlamadım adetim 8 gün gecikti yaptığım testler negatif çıktı kan verdim inşallah çıkar teste çıkmayıp kanda çıkan var mıdir
Hamile miyim değil miyim anlamadım adetim 8 gün gecikti yaptığım testler negatif çıktı kan verdim inşallah çıkar teste çıkmayıp kanda çıkan var mıdir
Moni moni Yabadabaduuu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 4.327 4.603 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi zehracanum #2 zehracanum .!.: Hamile miyim değil miyim anlamadım adetim 8 gün gecikti yaptığım testler negatif çıktı kan verdim inşallah çıkar teste çıkmayıp kanda çıkan var mıdir Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz kan vererek iyi yapmissiniz
zehracanum .!.: Hamile miyim değil miyim anlamadım adetim 8 gün gecikti yaptığım testler negatif çıktı kan verdim inşallah çıkar teste çıkmayıp kanda çıkan var mıdir Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz kan vererek iyi yapmissiniz
Z zehracanum Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2023 65 20 18 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi zehracanum #3 Moni moni .!.: Geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz kan vererek iyi yapmissiniz Genişletmek için tıkla... Geç döllenme nedir ben anlamadim
Moni moni .!.: Geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz kan vererek iyi yapmissiniz Genişletmek için tıkla... Geç döllenme nedir ben anlamadim
Moni moni Yabadabaduuu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 4.327 4.603 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi zehracanum #4 zehracanum .!.: Geç döllenme nedir ben anlamadim Genişletmek için tıkla... Adet olmaya yakın zamanda yumurta uretilirse ve ilişki olup döllenme olursa geç döllenme denir. Normal zamandan geç olursa iste
zehracanum .!.: Geç döllenme nedir ben anlamadim Genişletmek için tıkla... Adet olmaya yakın zamanda yumurta uretilirse ve ilişki olup döllenme olursa geç döllenme denir. Normal zamandan geç olursa iste
Wonderfullady Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.104 9.823 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi zehracanum #5 Sonucunuz çıktı mi gec döllenmede kaset testlerde çıkmayabilir