Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim ?
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile hamilelik belirisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
İlk idrar değil 2. İdrar ama dışardaydım 4-5 saat tutmuştum yaniÇizgiyi bende gördüm hemen çıktı mı? Sabah ilk idrarla mı yaptınız?
İnşallah yaaBence pozitif, kan verip artışını takip edin
İnşallahBence pozitif, kan verip artışını takip edin
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Patlayacak gibi sertleşti bir de ağrısı batma gibi oluyorMerhaba göğüsleriniz nasıl acıyordu ve kaç gündür acıyordu
İlk 5 dk da çıktıysa pozitif
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Yeni mi acımaya başladı pekiPatlayacak gibi sertleşti bir de ağrısı batma gibi oluyor
Bende de göğüs ağrısı var özellikle koltukaltından geriliyor gibi çok şişler ama testim negatif çıktı
Adete 4-5 gün kala başladı
Merak ettim o yüzden
Bende eğer belirtiyse hamileysem sırt bel ağrısı uyutmuyor 3-4 gündür ona istinaden aslında yaptım testYeni mi acımaya başladı peki
Bende de göğüs ağrısı var özellikle koltukaltından geriliyor gibi çok şişler ama testim negatif çıktı
Adete 4-5 gün kala başladı
Merak ettim o yüzden
Göğüslerimde 3-4 gündür böyle belirgin
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Bence sabah ilk idrarla yeniden yapınBende eğer belirtiyse hamileysem sırt bel ağrısı uyutmuyor 3-4 gündür ona istinaden aslında yaptım test
Göğüslerimde 3-4 gündür böyle belirgin
İnşaAllah gönlünüzce olsun
İnşallah 5 senedir istiyoruz tüp bebekler denedik 3 düşük oldu hiç yok çocuğum dualarını esirgemeBence sabah ilk idrarla yeniden yapın
İnşaAllah gönlünüzce olsun
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
İnşaAllah bu mübarek gecede Rabbim size de göndersin mucizesini Ona hiçbirşey zor gelmezİnşallah 5 senedir istiyoruz tüp bebekler denedik 3 düşük oldu hiç yok çocuğum dualarını esirgeme
Bu ay özel birşey yaptınız mı peki
Eğer pozitifse testiniz
İnşaAllah bu mübarek gecede Rabbim size de göndersin mucizesini Ona hiçbirşey zor gelmez
Eğer pozitifse testiniz
Yurtdışındaydım yeni geldim orada suya katılan bir vitamin aldırdı birisi bitkiselmiş östorojen arttırıyormuş aman dedim kullanıyım nolcak tüp bebekte neler kullandım zamanında bi o yaniİnşaAllah bu mübarek gecede Rabbim size de göndersin mucizesini Ona hiçbirşey zor gelmez
Eğer pozitifse testiniz
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Allah Allah neymiş ki oYurtdışındaydım yeni geldim orada suya katılan bir vitamin aldırdı birisi bitkiselmiş östorojen arttırıyormuş aman dedim kullanıyım nolcak tüp bebekte neler kullandım zamanında bi o yani
İsmi nedir
Belki burada muadili vardır bi araştırayım
İsmini yarın sabah verebilirim anca ama türkiyede yok bende alınca baktım bu ne diye türkiyede yokmuş 3 hafta iç 1 hafta bekle dediler öyle yaptım 1 hafta beklemedeydim test yaptım böyle çıktı bilemedim ama içeriği östorojendi. Östorojenli vitaminlere bakabilirsin muadil olarak. Bir de bende hep östorojen düşüklüğü vardı zaten tüp bebektede dışardan alıyordum sürekliAllah Allah neymiş ki o
İsmi nedir
Belki burada muadili vardır bi araştırayım
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Hmm anladımİsmini yarın sabah verebilirim anca ama türkiyede yok bende alınca baktım bu ne diye türkiyede yokmuş 3 hafta iç 1 hafta bekle dediler öyle yaptım 1 hafta beklemedeydim test yaptım böyle çıktı bilemedim ama içeriği östorojendi. Östorojenli vitaminlere bakabilirsin muadil olarak. Bir de bende hep östorojen düşüklüğü vardı zaten tüp bebektede dışardan alıyordum sürekli
Ezbere de kullanmamak gerek aslında
Tamam teşekkür ederim merakımdan inceleyeceğim
Aynen şimdi ne desem yalan olur 5 senedir 3 düşük yaptım tüp bebekler aşılamalar kaö kere yumurta çatlatma iğneleri klomenlerHmm anladım
Ezbere de kullanmamak gerek aslında
Tamam teşekkür ederim merakımdan inceleyeceğim
Yani doğal olması nasip olur herhalde vakti gelmiştir herhalde varsa
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Aynen kesinlikle öyledirAynen şimdi ne desem yalan olur 5 senedir 3 düşük yaptım tüp bebekler aşılamalar kaö kere yumurta çatlatma iğneleri klomenler
Yani doğal olması nasip olur herhalde vakti gelmiştir herhalde varsa
Rabbim üzmesin inşaAllah sizi
Test doğrudur umarım
Sonucu bize de bildirin