• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Merhaba son adetim 9 şubat. 2-3 gündür sırt ağrım var göğüslerimde acıyordu şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Sizce gebelik var mı.

Eklentiler

• 7ED094C4-BC0D-4F4C-9807-CD128FFA20C8.jpeg
    7ED094C4-BC0D-4F4C-9807-CD128FFA20C8.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 143
  • 92C57193-6E4D-43BE-A9BD-239A33DBB53D.jpeg
    92C57193-6E4D-43BE-A9BD-239A33DBB53D.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 135
Çizgiyi bende gördüm hemen çıktı mı? Sabah ilk idrarla mı yaptınız?

Bence pozitif, kan verip artışını takip edin

Merhaba göğüsleriniz nasıl acıyordu ve kaç gündür acıyordu
İlk 5 dk da çıktıysa pozitif 🌷

Patlayacak gibi sertleşti bir de ağrısı batma gibi oluyor
Yeni mi acımaya başladı peki
Bende de göğüs ağrısı var özellikle koltukaltından geriliyor gibi çok şişler ama testim negatif çıktı
Adete 4-5 gün kala başladı
Merak ettim o yüzden 🙏🏼

Yeni mi acımaya başladı peki
Bende de göğüs ağrısı var özellikle koltukaltından geriliyor gibi çok şişler ama testim negatif çıktı
Adete 4-5 gün kala başladı
Merak ettim o yüzden 🙏🏼
Bende eğer belirtiyse hamileysem sırt bel ağrısı uyutmuyor 3-4 gündür ona istinaden aslında yaptım test
Göğüslerimde 3-4 gündür böyle belirgin

Bende eğer belirtiyse hamileysem sırt bel ağrısı uyutmuyor 3-4 gündür ona istinaden aslında yaptım test
Göğüslerimde 3-4 gündür böyle belirgin
Bence sabah ilk idrarla yeniden yapın
İnşaAllah gönlünüzce olsun🙏🏼

İnşallah 5 senedir istiyoruz tüp bebekler denedik 3 düşük oldu hiç yok çocuğum dualarını esirgeme
İnşaAllah bu mübarek gecede Rabbim size de göndersin mucizesini 🤲🏼 Ona hiçbirşey zor gelmez
Bu ay özel birşey yaptınız mı peki
Eğer pozitifse testiniz

İnşaAllah bu mübarek gecede Rabbim size de göndersin mucizesini 🤲🏼 Ona hiçbirşey zor gelmez
Eğer pozitifse testiniz
Eğer pozitifse testiniz
Yurtdışındaydım yeni geldim orada suya katılan bir vitamin aldırdı birisi bitkiselmiş östorojen arttırıyormuş aman dedim kullanıyım nolcak tüp bebekte neler kullandım zamanında bi o yani

Yurtdışındaydım yeni geldim orada suya katılan bir vitamin aldırdı birisi bitkiselmiş östorojen arttırıyormuş aman dedim kullanıyım nolcak tüp bebekte neler kullandım zamanında bi o yani
Allah Allah neymiş ki o
İsmi nedir
Belki burada muadili vardır bi araştırayım

Allah Allah neymiş ki o
İsmi nedir
Belki burada muadili vardır bi araştırayım
İsmini yarın sabah verebilirim anca ama türkiyede yok bende alınca baktım bu ne diye türkiyede yokmuş 3 hafta iç 1 hafta bekle dediler öyle yaptım 1 hafta beklemedeydim test yaptım böyle çıktı bilemedim ama içeriği östorojendi. Östorojenli vitaminlere bakabilirsin muadil olarak. Bir de bende hep östorojen düşüklüğü vardı zaten tüp bebektede dışardan alıyordum sürekli

İsmini yarın sabah verebilirim anca ama türkiyede yok bende alınca baktım bu ne diye türkiyede yokmuş 3 hafta iç 1 hafta bekle dediler öyle yaptım 1 hafta beklemedeydim test yaptım böyle çıktı bilemedim ama içeriği östorojendi. Östorojenli vitaminlere bakabilirsin muadil olarak. Bir de bende hep östorojen düşüklüğü vardı zaten tüp bebektede dışardan alıyordum sürekli
Hmm anladım
Ezbere de kullanmamak gerek aslında
Tamam teşekkür ederim merakımdan inceleyeceğim ♥️

Hmm anladım
Ezbere de kullanmamak gerek aslında
Tamam teşekkür ederim merakımdan inceleyeceğim ♥️
Aynen şimdi ne desem yalan olur 5 senedir 3 düşük yaptım tüp bebekler aşılamalar kaö kere yumurta çatlatma iğneleri klomenler
Yani doğal olması nasip olur herhalde vakti gelmiştir herhalde varsa

Aynen şimdi ne desem yalan olur 5 senedir 3 düşük yaptım tüp bebekler aşılamalar kaö kere yumurta çatlatma iğneleri klomenler
Yani doğal olması nasip olur herhalde vakti gelmiştir herhalde varsa
Aynen kesinlikle öyledir
Rabbim üzmesin inşaAllah sizi
Test doğrudur umarım
Sonucu bize de bildirin 🙏🏼

Back