Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, yeni üyeyim ben. Şimdi ben 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim ama boşalma olmadı, ilk 2 ay adet oldum ama son ayda normalde 7 gün sürerken 5 gün sürdü. Ve vajinamda batma, karın çevremde ağrı oluşuyor. Sizce hamile miyim?
Merhabalar, yeni üyeyim ben. Şimdi ben 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim ama boşalma olmadı, ilk 2 ay adet oldum ama son ayda normalde 7 gün sürerken 5 gün sürdü. Ve vajinamda batma, karın çevremde ağrı oluşuyor. Sizce hamile miyim?
Adet gormussunuz zaten hamile degilsiniz. Korkuyorsaniz neden korunmadan iliskiye giriyorsunuz ki zevk suyundan hamile kalma ihtimalide var az da olsa bir dahakine korunun.