Hamile miyim

daisyy__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
2
0
22
Merhabalar, yeni üyeyim ben. Şimdi ben 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim ama boşalma olmadı, ilk 2 ay adet oldum ama son ayda normalde 7 gün sürerken 5 gün sürdü. Ve vajinamda batma, karın çevremde ağrı oluşuyor. Sizce hamile miyim?

Merhabalar, yeni üyeyim ben. Şimdi ben 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim ama boşalma olmadı, ilk 2 ay adet oldum ama son ayda normalde 7 gün sürerken 5 gün sürdü. Ve vajinamda batma, karın çevremde ağrı oluşuyor. Sizce hamile miyim?
Birde buna ek olarak, 1 2 kilo almışım son günlerde yorgunluk ve adet öncesi olması gereken belirtiler adet bittikten sonra oldu

Bosalma olmamış üstüne adet görmüşsünüz bazen gunlerde düzensizlik olabilir içiniz rahat değilse idrar testi veya kan testi yapabilirsiniz

Adet gormussunuz zaten hamile degilsiniz. Korkuyorsaniz neden korunmadan iliskiye giriyorsunuz ki zevk suyundan hamile kalma ihtimalide var az da olsa bir dahakine korunun.

Hamile olma ihtimaliniz YOK. 2 ay adet görmüşsünüz daha neyi soruyorsunuz

Sürekli yeni hesaplar açıp aynı soruları soruyorsunuz🤦🏻‍♀️ Hamile değilsiniz ama bence psikolojik destek almalısınız

X