Hamile miyim?

Kizilaydy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
16
5
26
Kızlar ben 26 günde bir adet döngüm var bu ay adetim 4 gün gecikti seffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım son 5-6 gün içinde en son dün yaptım hepsi negatif çıktı başına gelen var mı?

Kızlar ben 26 günde bir adet döngüm var bu ay adetim 4 gün gecikti seffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım son 5-6 gün içinde en son dün yaptım hepsi negatif çıktı başına gelen var mı?
Benim 27-28 günlük döngüm var reglim 2-3 gün gecikti kan testi verdim ardından kanamam başladı. Gebelik planlıyor musunuz? Bu aralar çok tanıdığımın regl düzeni değişti açıkçası.

Benim 27-28 günlük döngüm var reglim 2-3 gün gecikti kan testi verdim ardından kanamam başladı. Gebelik planlıyor musunuz? Bu aralar çok tanıdığımın regl düzeni değişti açıkçası.
Gebelik düşünüyorum fakat öyle ovülasyonla testleriyle uğraşmadım düzenli korunmasız ilişki olduğu için

Gebelik düşünüyorum fakat öyle ovülasyonla testleriyle uğraşmadım düzenli korunmasız ilişki olduğu için
Yani şöyle ki dediğim gibi çevremdekilerin genel olarak bu ay döngüsü değişti ama gebelik planlıyorsanız neden olmasın. Genelde gecikme 1 hafta olursa kan testi yapın diyorlar inşallah gönlünüze göre olur

Benimki de 28 günde olan regl döngüm var şeffaf akıntı bazen kalın beyaz bazen ise sarı beyaz ve aşırı arada bi bel ağrısı var normalde 24 dü adetim bugün olmadım test yaptım dün 2 kez negatif çıktı ayın 28 ine tekrar yapcam hasta olmazsam haber ederim inşallah

Ben de sizinle aynı durumdayım hatta kan testi de verdim negatif çıktı ama hala adet olamadım 5 gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…