Prezervatif kullandık ve dıarıda bosaldı hamile olabilir miyim ilişkiden sonra adet gördüm 3 test yaptım negatifniye korunmuyorsunuz ya hastalık bulaşırsa, daha kan testi veremezken çok daha ciddi tedaviler olmak zorunda kalabilirsiniz. gün aşırı test yapın bence
Neye dayanarak söylediniz prezervatif kullandık ve dısarda boşaldı testler negatif olabilir mi sizce cevaplayın lütfen kötü bi durumdayımOlabilirsin
Prezervatif kullandık ve dıarıda bosaldı hamile olabilir miyim ilişkiden sonra adet gördüm 3 test yaptım negatif
Hamile olabilirsin evet hayirli olsun Allah anali babali büyütsünNeye dayanarak söylediniz prezervatif kullandık ve dısarda boşaldı testler negatif olabilir mi sizce cevaplayın lütfen kötü bi durumdayım
Çok stres yaptım ondan belkiHayir. Adet gecikmesi ama stres yaninda baska saglik sorunu göstergesi olabilir. Doktorunuza danisin
Çok stres yaptım ondan belki
Danışacak kimsem yok ne yapabilirimKaç kere konu acicaksin acaba ?
Burda sana söylediler hamile değilsin diye..Danışacak kimsem yok ne yapabilirim
Evet çok haklısınız ama stres işte ister istemez düşünüyorumBurda sana söylediler hamile değilsin diye..
Regl olmuşsun, testler negatif.
İnanman için 9 ay mı geçmesi lazım
Bosalma gerceklesmeden de ilişki sirasinda spermler cikabilio biliyo musun çalışkan bir spermseEvet çok haklısınız ama stres işte ister istemez düşünüyorum
Kizzzz deme oyleeeeeeeBosalma gerceklesmeden de ilişki sirasinda spermler cikabilio biliyo musun çalışkan bir spermsebir de ustune gorme diye bisi var hamileeesssiiiinn
Yalnız bunun kötü sonuçları olabilir bence korkutmayın. Tamam korunma noktasına dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ama bazıları korkudan kendine bir şey yapabilir. Yaşadıkları ortamı düşünme şeklini bilmiyoruz.Iyice kork bu korku da sana yetsin inşallah yapmayin yaa sonuclarindan pisman olcaginiz seyleri alallala ondan sonra gebe miyim gebe miyim diye dort dönüyorsunuz etrafta
Ay cidden yaa. Forumda beni en çok delirten soru bu. "Hamile miyim?" Yahu biz ne bilelim müneccim miyiz biz? İki ihtimal var zaten. Bunu bi Allah bi de kan testi verirsen sen bilebilirsin. Allah aşkına bi salınIyice kork bu korku da sana yetsin inşallah yapmayin yaa sonuclarindan pisman olcaginiz seyleri alallala ondan sonra gebe miyim gebe miyim diye dort dönüyorsunuz etrafta
Ay yarabbimNeye dayanarak söylediniz prezervatif kullandık ve dısarda boşaldı testler negatif olabilir mi sizce cevaplayın lütfen kötü bi durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?