• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

elif_q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
11
-2
1
24
16 günlük adet gecikmesi var korunmalı bi ilişki yaşadım 3 idrar testi negatif çıktı evli değilim kan testi veremem sizce hamile miyim son ilişkimden 1 hafta sonra adet olmustum bi hafta sürdü ondan somra ilişki yasamadım 16 gün gecikti göğüs ucum şişti ama regl dönemimde böyle olur genelde 3 negatif idrar testi bi tane daha yapmalı mıyım yoksa stresten mi gecikti

Iyice kork bu korku da sana yetsin inşallah yapmayin yaa sonuclarindan pisman olcaginiz seyleri alallala ondan sonra gebe miyim gebe miyim diye dort dönüyorsunuz etrafta
Yalnız bunun kötü sonuçları olabilir bence korkutmayın. Tamam korunma noktasına dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ama bazıları korkudan kendine bir şey yapabilir. Yaşadıkları ortamı düşünme şeklini bilmiyoruz.

Iyice kork bu korku da sana yetsin inşallah yapmayin yaa sonuclarindan pisman olcaginiz seyleri alallala ondan sonra gebe miyim gebe miyim diye dort dönüyorsunuz etrafta
Ay cidden yaa. Forumda beni en çok delirten soru bu. "Hamile miyim?" Yahu biz ne bilelim müneccim miyiz biz? İki ihtimal var zaten. Bunu bi Allah bi de kan testi verirsen sen bilebilirsin. Allah aşkına bi salın 🤦‍♀️

Neye dayanarak söylediniz prezervatif kullandık ve dısarda boşaldı testler negatif olabilir mi sizce cevaplayın lütfen kötü bi durumdayım
Ay yarabbim

Kan testi verin neden veremiyorsunuz biz nerden bilelim

Yada bekleyin hamile kalmanızda belliki kürtaj olacaksınız sevişin birşey dedimiz yok doğru dürüst korunun yahu geri çekilme korunma yöntemi değildir.

Back